Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

czy ja jestem chora psychicznie?

Polecane posty

Gość terdyere
To wytłumacz gdzie lub w jakim sensie mogę z Tobą iść

jaka taśma i jakie upośledzenie? I kto tu jestm chamem? Ja do was miło, a wy ze mną jak z łajnem.

lale- nie mogę tam nie chodzić, bo interesy mnie tam wzywają. mYślisz, że idę tam z przyjemnością? A mój mąż nie wie, że jestem chora, bo jeszze nie pokazałam swojego prawdziwego oblicza, a ja mu mówię o swoich przeżyciach w urzędach to jest ze mnie dumny.

Gość terdyere
:D za wcześnie na grzyby,może balwana lepic ?

Gość terdyere
Może to nazwa hotelu, powiedz wreszcie

Gość terdyere
Nigdy nie zdradzasz męża ?

Gość terdyere
Jeśli mieszkasz w W-wie to może jednak ,tylko kawa ?

Do wawy mam dwie godziny ałtobusem. A kawa z innym mężczyzną niż z mężem to też już zdrada.

Gość terdyere
Chciałbym Cię wycalowac i poprzytulac to taki grzech, no powiedz Tęsknię za Tobą jak glupi.

Mam pomysł, wydrukuj sobie moją fotkę, obłóż w ramkę i czekaj. Przyciąganie ze wszechświata- polecam książkę the secret.

Gość terdyere
W końcu znajdę sposób i Cię przekonam, przykro mi

w tej ksiażce będzie sposób. z resztą i tak nieświadomie to robisz, więc może kiedyś Ci się uda.

Gość panikogiytkooooososo
Nie martw się to co ty masz to nie jest schizofrenia tylko syndrom leku przed schizofrenią,prawdopodobnie wyczytałaś w internecie objawy i sobie wkręciłaś jest to spowodowane nerwica,czyli nie chorobą tylko zaburzeniem nastroju które się leczy u psychologa terapią.Z resztą masz tu link do tematu na forum o nerwicy gdzie wpisuje się wielu takich jak ty http://www.nerwica.com/strach-przed-schizofreni-t2813.html acha paradoks polega na tym ze gdybyś miała schizofrenie to byś takich pytań nie zadawała na forum bo w schizofrenii ma się zaburzenie świadomości czyli nie jesteś w stanie stwierdzić że jest coś nie tak.

panikogi... dziękuję za cenne informacje, na pewno tam zajrzę i to zaraz. Ale liczyłam na to, że tutej ktoś publicznie przeprowadzi ze mną terapię i mnie uzdrowi, a przy okazji wielu innych, cierpiących na te zaburzenia. Myślę, że kolejną osobą, która mogłaby się poddać takiej terapii byłaby Jagienka87.