Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Hickary.

Zdezorientowana - w sprawie alergii...

Polecane posty

W kilku zdaniach - pytanie na koniec. 1. Corka ma prawie 6 miesiecy. 2. Odkad pamietam ma sapke. 3. Dostawala delikatnych krostek podczas karmienia piersia. 4. Nie udalo mi sie do tej pory ustalic co ja uczula. 5. Dostawala tez krostek przy rozszerzaniu diety - marchew, brokul. Czasem mkorela, czasem nie, wiec tez nie wiem co ja uczula... 6. Mam diete bezmleczka i od 3 dni bezglutenowa... 7. Mala zaczela strasznie kaszlec, bylismy u lekarza, dostala leki wziewne. 8. Kaszel nie mija. 9. Po karmieniu moim mlekiem malej wyskakuja krostki na okolo ust. a a a Czy moze miec alergie na... moje mleko?

Jesteś pewna, ze ta wysypka po karmieniu to wysypka a nie podrażniona skóra po prostu? Moze spróbuj przetrzeć buziaka octaniceptem a nastepnie posmarować jakimś kremem cos typu nivea sos.

konieczna jest wizyta u alergologa, państwowo czeka się około trzech miesięcy, a prywatnie płaci się około 80 zł za wizytę. Polecam wizytę prywatną

Gość moim zdaniem to są
potowki

Dzieki , zabkuje na pewno, moze stad krostki wokol ust, ale miewa tez za uszami, a to ewidentnie alrgiczne. Ale jak ustalic na co...

Skóra w okół ust jest podrażniona śliną i stad te krostki najprawdopodobniej. Zrób tak jak ci pisałam wyzej. Jak nie zejdzie to pewnie problem jest związany z alegrią.