Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebatijanna

afera z nagrania ze żołbka w Żarach, opiekunki wrzeszczaly na dzieci

Polecane posty

Gość fobistra
masakra

Gość rzetydbnmerx
widac że dba o dziecko a ty zazdrościsz ?

Kobietom czasem ciężko zajmować się własnym dzieckiem a co dopiero cudzym. Niestety w 98% żłobkach przedszkolach tak jest a tu wielka afera o co ? czego te kobiety się spodziewały ?? że ktoś głaszcze i kołysze ich dzieci ? Jeśli już może przez pierwszy rok potem można oszaleć :)

Gość sebatijanna
ale czy nie widac co ona zrobiła z ta córka na pdst zdjęcia ?

Niesmaczne ale nie karane a szkoda bo to krok do kalectwa

Gość Justyna-mama 4 latka
przykro słuchać o takich rzeczach ale pies pogrzebany leży w tym że my kobiety musimy pracować, nie ma co liczyć na to że ktoś obcy zajmie się twym dzieciakiem jak ty byś chciała, NAJLEPIEJ BYŁOBY ŻEBY kobiety same zajmowały się swoimi dziećmi zamiast wyręczać facetów w utrzymywaniu rodziny, taka prawda, krzywda matki= krzywda dziecka, bo my musimy pracować, nie mogąc za bardzo liczyć na facetów

Gość nununununuunu
bardzo dobrze,dzieci trzeba bić i trzymać krótko, swoją drogą ja bym za takie szpiegowanie matce wlepiła solidną kare

Gość wisienka--na--torcie
Matka chciała być na pierwszej stronie faktu jak Katarzyna W :) Dajcie się grubasce nacieszyć chwilą sławy

Gość wędzionka
nie wiem dlaczego ale artykuł w Fakcie zniknął po godzinie

Gość wędzionka
nie wiem co trzeba robić żeby dzieciaka tak spaść przeciez ta istota dopiero rozpoczęła zycie i ktos musiał jej ten żoładek rozepchać ja mam córkę 5 letnią i zawsze wszystko ma , sniadanka, obiad codziennie, kolacja, podwieczorek, ciasto, raz w miesiącu do mc donalda i jest szczupła

i oddaj tu dzieciaka do przedszkola!jakby mi tak na wnusia krzyczala to bym jej chyba w morde naplula na ulicy!

Gość metaxikia
Ludzie problem robicie z czyjejs tuszy? Najlepiej komus tylek smarowac. Co Was obchodzi jej waga czy dziecka??? Patrzcie na swoje tylki, faldy, rozstepy i zylaki krwiozercze bestie.

Gość kukuryszianka
ale spasione dziecko, to matka robi mu krzywde.... otyłość to choroba, źle się nim zajmuje, ale cóż sama jest jak grycanka

Gość rvfrgrgr
jak matka opasla to i dzieciaki tez. Coraz to czesciej widze dzieci grube jak swinki w tak malutki wieku. matki sa pojebane, tucza te dzieciaki chemia i nic z tym nie robią. Znam oosbiscie pare matek z utuczonymi maluchami, masakra