Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto jest z legalizacja marihuany ?

Polecane posty

generalnie ja uwazam ze powinno byc dozwolone chodowane 2 roslinek konopi indyjskiej na wlasny urzytek tak jest w nie ktorych krajach i uwazam ze w polsce tez powinno byc

Gość Ja tak
samo, przynajmniej dealerów by tylu nie było.

dilerzy o za tym dodaja roznych swinstw do marihuany ktore uzalezniaja i powoduja zatrucia choroby tak ze chodz by dltego warto zalegalizowac :)

Gość Zuzanna Amelia & 20
Ble - Hodujesz Maryske ?

Ja bym chciała, żeby marihuanę zalegalizowali dla celów medycznych na przykład w chorobach nowotworowych albo neurologicznych. Nie powoduje fizycznego uzależnienia i nie ma takiego wpływu na organizm jak silnie uzależniające opiaty używane do łagodzenia ostrych bólów.

Gość Al Stuffone
Nie można do tego dopuścić !! to by nas zrujnowało!!

Gość ukelelee
ja:) może w końcu się naumia, jak się pisze HODOWAĆ

"może w końcu się naumia, jak się pisze HODOWAĆ" co to znaczy naumia :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 20
Ble - Dlaczego napisales , ze nie umowilbys sie z dziewczyna z Kafe ?

Gość Zuzanna Amelia & 20
Ble - Dlaczego ?

Gość Ale sie usimialam e
Dealerzy i tak beda jesli chodzi o wieksze ilosci a o uzaleznieniu fizucznym jeszcze nie sluszalem nie mowiac ze CZASAMI pake i jakos mnie nie zgina

Gość jeszcze 2 lata temu
gdy nie mialam dziecka pewnie bym odpowiedziala, ze tak, zalegalizowac. Teraz z mezem zmienilismy poglad, teraz juz nie legalizowac. I to chyba jasne dlaczego, nie bede sie rozpisywac.

4 z kafe? az trudno uwierzyc kobiety na kafe sa takie jak wszedzie, oszukuj sie dalej ze tu sa jakies inne

"gdy nie mialam dziecka pewnie bym odpowiedziala, ze tak, zalegalizowac. Teraz z mezem zmienilismy poglad, teraz juz nie legalizowac. I to chyba jasne dlaczego, nie bede sie rozpisywac." marihuana nie uzaleznia jest mniej zkodliwa od wódki nie bardziej szkodliwa niz papieros a nie ktore odmiany maja dzialanie lecnicze wolisz ze by twoje dziecko pociagalo wóde

Gość Zuzanna Amelia & 20
Ble - Ale przeciez Kafeterianki to sa zwykle kobiety jakie widzisz na ulicach , wiele kobiet tu pisze lub tylko podczytuje i szuka informacji.

Gość jeszcze 2 lata temu
drogi Ble - wole zeby nie pociagalo wody, zeby nie jaralo fajek i zielska. Tak bym wolala. Kiedys starsza mowila do mnie "dziecko nie pal" i dlugo nie palilam, nie znosilam tego syfu, smrodu. Jakis jeszcze inny rodzic mowil dziecko nie pij albo znaj umiar. Te wszystkie pogadanki o kant dupy sie potlukly, pierwsze zarobione pieniadze, pierwsze pokusy, i pierwsze zakupy. Uwazam, ze dosc tego gowna na legalu (faje, woda) nie dokladajmy do tego jeszcze ziola. Kto bedzie chcial znalezc, znajdzie dostep. Nie mam ochoty by dodatkowo jeszcze trawa walila mi po oczach na witrynach sklepowych. Tak w duzym uproszczeniu.

Gość Zuzanna Amelia & 20
Ble - Czyli boisz sie , ze ktoras Cie wkreci ? Ale przeciez kobiety nie pisace na Kafe tez moga to zrobic.

tak cy siak twoje dziecko jak bedzie chcialo to i tak zajra to uwazam ze juz lepiej jak zajara na legalu niz nielegalnie prawda oczywiscie uwazam ze to jest dla doroslych nie dla dzieci tak ze ze by nie bylo ze namawiam nieletnich

Gość jeszcze 2 lata temu
Ble jak zapali na nielegalu to moze czasem bedzie musialo spieprzac przed psami, moze zostanie dilerem i starej matce zapewni byt na emeryturze, bo z tymi emeryturami to raczej kicha bedzie. Na legalu to takie oczywiste, takie latwe.. Jaja sobie robie. A tak serio to nie jestem przeciwniczka ziola, nigdy nie bylam, zapalilam nie raz, ale wiesz jak sie matka polka zostaje to czlowiek troche dziadzieje i zaczyna o wszystko sie martwic, o to co dotyczy przyszlosci dziecka.

no wiem moja mama tez zapalila kiedys i tez sie nic nie stalo i mi wcale nie zabrania ani nic jestem dorosly mowi ale tez woli ze bym palil na legalu bo po co miec problem z prawem przez taka glupote

Gość Zuzanna Amelia & 20
Ble - Przeciez jeszcze kiedys chciales sie umawiac z Kafeteriankami.