Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto jest z legalizacja marihuany ?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 20
Ble - Bo to dziwne , ze tak generalizujesz.

nie no jak wiele pan z kafe sie nabijalo ze mnie i wiesz jak sie umowja ze mna dla jaj to co zrobie

Gość Zuzanna Amelia & 20
Ble - Wiec pisz , ze sie boisz , a nie , ze kobiety z Kafe sa zle.

Gość ja jestem za!!!
legalizacją wszystkich narkotyków. Jeżeli ktoś jest na tyle głupi, by się czymkolwiek szprycować, niszczyć sobie zdrowie lub życie to to nijak nie jest moja sprawa. Ściganie dilerów za dużo kosztuje i jest walką z wiatrakami. Opodatkować to i już. Nie życzę sobie tylko, żeby ktoś na detoksie lub po przedawkowaniu był leczony z podatków. Każdy ślad niedozwolonej substancji we krwi powinien skutkować wystawieniem rachunku za leczenie. Kropka.

ja jestem za!!! no wiesz uwazam ze za posidanie twardych narktykow nie powinno sie karac wiezieniem a ewentualnie konfiskowac takie narkotyki i kierowac takie osoby na terapie i na edukacie szkodliwosci twardych narkotykow a dilerow wsadzac

Gość ja jestem za!!!
Ble, no nie wiem, czy słusznie. Jak już napisałam walka z dilerami i z przemysłem narkotykowym to walka z wiatrakami. Policjanci z "narkotykówki" są najbardziej skorumpowaną grupą w policji (trochę się poczytało na ten temat). I na ile wsadzisz dilera? Wyjdzie po roku i zacznie robić to samo. Czy nie lepiej, by to opodatkować? Będą wpływy do budżetu, policjanci zaczną robić pożyteczniejsze rzeczy niż robić naloty na "dziuple". Jak ktoś mądry to mu diler może tańczyć taniec hula przed nosem i nic nie wskóra. Ale oczywiście to tylko moja opinia :)

tak jak napisalem tylko marihuana bo nie jest szkodliwa twarde narkotyki nie bo to gowno !!!

Gość ja jestem za!!!
Wszystko powinno być legalne, bo każdy ma swój rozum! Nie chcesz się truć, nie palisz, nie wstrzykujesz w żyłę jakichś pierdół. I tyle.

Ja jestem przeciw, mimo ze lubie sobie sciagnac gibona od czasu do czasu🖐️ Czesc Zuzanna.

Gość JesseJames
a pieprzyć tą legalizacje!, Prohibicja jest ok ;) zamiast narzekać to cieszcie się, że jest nielegalna , jak by zalegalizowali to nie dość, że ludzie by 'stracili ''pracę'' to na ulicy narkotykiem numer 1 byłaby amfa, a koka wwaliłaby sie na 2gie miejsce na rynku zbytu. GOD BLESS THE PROHIBITION popatrzcie co się działo w 33 jak USA zalegalizowano alkohol .. chaos

Gość gość
Jak ktoś pali to będzie palił czy będzie legalne czy nie bo sam sobie posadzi na własny użytek