Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa Izabela

Jestem w Irlandii, niby wszystko ok, ale... BOŻE! jakie tu są brzydale!

Polecane posty

Gość Ewa Izabela

😭

Gość cv666678c
chujjjj z brzydalami roboty nie ma to problem

Gość Ewa Izabela
A gdzie siedzisz? Bo jak w Dublinie to się nie dziw, ze nie ma roboty :O A brzydale brzydalami, ale jestem zszokowana, że to co mówiliście o Irysach to prawda, faktycznie porażka :O

A to dla pięknych ludzi przyjechalas do Irlandii? W ogóle większych problemow nie masz? Tylko pustaki piszą takie rzeczy, brzydale brzydalami ale może charakter fajny? Coś czego tobie brak....

Gość eko-jajco
charmsy - byłaś kiedyś w irlandii?

Gość summer redds
w dublinie nie ma nic,to fakt

Gość Lajla1212
zgadzam sie z charmsy. ocenianie drugiej istoty zywej(nie tylko czlowieka) przez pryzmat wygladu to cecha skurvysynow niegodnych by zyc

Gość siksam
jak dla mnie brzydsi sa Szkoci! fuj!

Gość Lajla1212
Dodam tylko iż sama jestem szpetna i w młodości chłopcy się nabijali z mojego tłustego zadka i nochala jak hamulec od karuzeli :(

A co to ma do rzeczy czy bylam czy nie? Nasi piękni :D rodacy zawsze narzekają że Anglicy brzydale, Irlandczycy brzydale...a my piękni z wyglądu i charakteru. No szok :) ja mam zupełnie inną opinię. Poznałam wielu świetnych Irlandczyków, i jakoś nigdy nie patrzalam czy są piękni, bo liczy się charakter. A Tobie autorko (i innym ktorzy myślą tak samo) proponuje wyjąć głowę z własnego tylka :D i zobaczyć że życie to nie tylko to co widzimy w tv czy w kolorowych gazetach. Są ludzie wartosciowi którzy nie sa miss świata. :)

Gość charmsy czyli nie byłaś
:O🖐️

Gość sssdddddfffff
wyspiarze w ogóle są paszkwilami, a ich kobiety to też można skomentować jednym słowem: rzyg

Gość ale nadal .....
na tych wyspach mieszkacie? Bo szczerze powiedziawszy to nie rozumiem takich ludzi, narzekajacych na pogode, brzydote tubylcow, ze wszyscy naokolo glupi, jedzenie zle, mamy i babci brak, szef sie krzywo patrzy, architektura nie spelnia wysublimowanych norm estetycznych...itd itp i...nadal mieszkajacych w tych zlych, brzydkich krajach. Biedactwa takie, sierotki... :-D

Gość zgadzam sie z przedmowca
marudza, narzekaja, wyzywaja ale siedza!!! to chyba tak zle im nie jest?

Gość Ewa Izabela
Ha ha ha :D I już polski jad :) przecież napisałam, że wszystko jest ok, nawet bardzo ok, a ludzie też są świetni, ale paskudni z wyglądu, mali, grubi, świńskie blondy, no szpetni po prostu :(

Gość ijabuba
Mali, grubi, swińscy i szpetni ? Piszesz o Polakach ? :P A może Niemcach, Litwinach ? Nigdy nie widziałas tubylca co wyglada jak Hiszpan ? :P Jeszcze zaobaczysz, spoko :) Tubylcy wyrózniaja sie jedynie bardzo jasna, o rózowym zabarwieniu cerą, niebieskimi oczami, piegami.. Sa inni, a nie szpetni :) Szpetna to jest głupota , której nie brak w kazdej nacji :)

Gość Ewa Izabela
Przecież nie napisałam, że Polacy są tacy piękni :)

Gość ja wiem..
a tam nie znasz sie, moj maz Anglik i jest bardzo slyczny ;)

charmsy czyli nie byłaś- muszę cię zawieść bo charmsy jednak była. I jakoś nie dramatyzuje bo nie jestem pusta lalą która patrzy na wygląd. Z obserwacji wiem że ludzie krytykujacy wygląd innych sami mają masę kompleksów związanych ze swoim. Ups...

Gość ciapata polczyna
http://pokazywarka.pl/1ssxb5/ Darling.I Lowe.Ju... http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki.... exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym??????>>>>>>

Gość cuffhifyrh
Autorka też pewnie brzydka maszkara :D ale innych oceniać najłatwiej...

Gość bsuhsgsusgs
A co ma do tego bycie młoda sarenka? Sugerujesz ze jest głupia bo młoda i patrzy tylko na wygląd? Pewnie tak jest :D gorzej jak jest babka pod 30tke a siano w główce....

Gość dkgjkdjgk
zgadzam się z autorką, a te tu co piszą o pustości, że nie można patrzeć na wygląd to hipokrytki. przecież to normalne, że każdy chce być z kimś atrakcyjnym,nie oszukujmy się

Ja od 7 lat jestem z Irlandczykiem i ani na jego wygląd nie mogę narzekać ani na charakter :)

Gość fdsfsdfsf
wazne ze jest ojro nie narzekaj

Gość fgt56o
mowcie , gdzie roboty szukacw tej irlandii bo mi pomysly sie skonczyly