Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikasasasas

Ile sie teraaz daje na wesele?

Polecane posty

Gość mikasasasas

dostalismy z mezem zaproszenie na slub i wesele jego kuzynki.Dopiero na czerwiec.

Gość bez kasy
mieliśmy wesele w maju, dostawaliśmy od 400-600 zł przeważnie. ale bardziej liczyła się dla nas obecnośc niż grubośc koperty. Więc dajcie tyle na ile was stac

Gość Jedno jest pewne
Daj pustą kopertę

Gość czy moge juz15154+
Tyle ile masz ale przecietnie jak bylam na weselu kuzynki to dawali 500-700 zl ciotki ok 700

jak bylam z chlopakiem dalismy 300 w 2010, w 2012 z rodzicami i bratem 800 albo 900 juz nie pamietam, pozniej kuzynka mowila ze mniej wiecej tez tyle dawali oprocz tego kwiaty jakies praliny i karty slubne

sorry 400, nie ta cyferke wcisnelam i tez zalezy czy to wesele jest w duzym miescie czy mniejszym,kim jestescie dla pary mlodej itp

Gość KoooooochamZYYYCie
Sa ludzie którzy dają 400-500zł a są bogacze którzy dają nawet grubo powyżej 1000zł, moja siostra dostała 3 koperty których łączna wartość przekraczała 4tyś zł: ) więc to zalezy jak dzianych gości mamy;P

Gość fikusmikus
moja babcia dała swojej wnuczce na wesele w kopercie 3tyś;P fakt babcia z rentą faktycznie nie ma co robić:D ehehhe Licze że mojego wesela tez dożyje:D

Gość mikasasasas
nie jestesmy bogaczami. w 2009 roku na slub mojej siostry dalam tylko 300zł bowiecej nie mialam.. kuzynka meza. mieszkaja w malym miescie.tam bedzie msza w kosciele a potem trzeba jechac az 30km na wesele do hotelu. zaznaczyli ze chca kase a i zamiast kwiatow- alkohol.

Gość fikusmikus
więc jak nie jesteście bogaczami to 500zł będzie odpowiednią kwota.