Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Prawie popłakałam sie na zajęciach...

Polecane posty

Co za dzień [zły] :( Dziś nic mi się nie udaje :( Na zajęciach ciągle się myliłam, nie wiedziałam co mam robić, prowadzący mnie opieprzył-przez to miałam juz łzy w oczach, inni wszystko dobrze robili :( na pewno mnie zapamięta :O Na dodatek czekałam na miejski autobus, który nie przyjechał, biegłam na drugi i drzwi mnie prawie przytrzasneły :( a w autobusie siedziała moja znajoma, której nie lubię :O wszystko jest dziś do dupska :(

Gość policjanttt...drogówki
no chodź, już nie płacz:)

Gość Madame Ciapata
Dostałaś bana na nick? :classic_cool:

Madame Cebulka :D :D ale nick :D to Ty Ciapata prawda? jakos dawno Cie nie widziałam i sie martwłam juz. Nowy semestr? u mnie też dziś smutno ;(

Nie 😴 zmieniłam sobie, z rezstą sprawdz liczbę postów i tematów :classic_cool:

To nie wszystko. :( dziś wszędzie widziałam exa..to znaczy chłopaków o podobnej posturze myliłam z nim..ale chyba ostatecznie go naprawdę widziałam jak siedziałam w miejskim i on przechodził obok bliblioteki z jakąś dziewczyną i to nawet wiem jaką :( tak bardzo chciałabym żeby to była nieprawda :(

I coraz mniej do niego czuję i chyba coraz mniej mi się podoba, ale mimo to jestem ZAZDROSNA i podejrzliwa, DLACZEGO???? :(:( teraz to już się popłakałam totalnie :(