Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scaredgirl

Ostatni dzien płodny- ciąża?

Polecane posty

Gość Scaredgirl

Hej. Ostatni okres miałam 28 stycznia. Z moich wyliczeń wynika, ze dni płodne wypadają 9-14 lutego (mój cykl jest 28 dniowy) Zawsze kochając się z moich chłopakiem używamy prezerwatyw bo nie chcemy mieć dzieci. Ostatnio namawiam go, żebym zaczęła brać tabletki to będzie miał większe odczucia. 15 lutego się zabawialiśmy (zwykły lodzik, on doszedł, wytarł się ręcznikiem) a jakoś po 40 minutach chciał sprawdzić jak będzie bez prezerwatywy i wszedł we mnie. Nie był we mnie nawet minuty. Jednak już się boje ze mogę być w ciąży bo dni płodne są ciężkie do dokładnego ustalenia i mimo ze on się wytarł to i tak mogły pozostać jakieś plemniki. Pomóżcie, proszę!

Gość kirtiertitit
dni plodnych sie nie wylicza tylko obserwuje mysle,ze prawdopodobienstwo ciazy jest bardzo niskie biorac pod uwage wasze zachowanie

Gość dlaczego chlopaka namawiasz
na pigulki? Przeciez to Ty je bedziesz brac ;) idz do ginekologa, zrob badania kontrolne i zapytaj jaki rodzaj antykoncepcji bylby dla Ciebie najlepszy. Poza tym obliczanie czasu owulacji nazywane jest watykanska ruletka, nijak sie ma do stanu faktycznego... Juz lepiej badac sluz i temperature, a kalendarzyk zostawic dla zapisywania terminow kolejnych miesiaczek...

Gość dlaczego chlopaka namawiasz
moze poszla do produkcji jakas "linia meska", a my tu nic nie wiemy??? ;)

Gość Scaredgirl
Namawiam go, ponieważ był przeciwny tabletkom antykoncepcyjnym. Twierdził, że MI zaszkodzą. Już go przekonałam :)