kornelia.romka 0 Napisano Luty 20, 2013 czy przez torbiela na jajnkiu (dodam, ze dosc duzym) nie mozna zajsc w ciaze? Czy jest tu jakas osoba, ktora pomimo torbieli zaszla w ciaze??? czekam na odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kornelia.romka 0 Napisano Luty 20, 2013 tak bardzo bym chciala wiedziec czy jest jakas szansa, ze moge byc plodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kornelia.romka 0 Napisano Luty 20, 2013 nikt nic nie napisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eltraa Napisano Luty 20, 2013 Ja miałam nawracające torbiele. Nie wiem ile ich było. Jedną usunięto mi laparoskopowo, pozostałe wyleczyłam lutenylem. O dziecko starałam się ponad rok, closilbegyt+pregnyl+luteina i wreszcie się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet nie wiedzialam,ze Napisano Luty 21, 2013 Mam torbiel,a zaszlam w ciaze. Na badaniu dowiedzialam sie ze jest dzidzia i torbiel. Pozdrawiam i powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach