tola90 0 Napisano Luty 20, 2013 Witajcie. Jeżeli taki wątek już jest to mnie nie besztajcie tylko przekierujcie. Od jakiegoś czasu (dłuższego) staramy się z mężem o dziecko. Bez skutku. Robiliśmy różne badania głównie ja. Wszystko jest w porządku. Mąż robił tylko badanie nasienia i nie jest ono prawidłowe. Ale też nie jest tak że jest bezpłodny.Tak mówił lekarz do którego chodziłam (profesor nawet) teraz wyprowadziłam się do innego miasta więc i lekarza postanowiłam zmienić. I z tym nowym lekarzem postanowiliśmy sprawdzić czy mój cykl jest prawidłowy czy to jajeczko uwalnia się. i kiedy robił mi badanie USG (przed @) stwierdził torbiel. Kiedyś jak byłam mała też lekarze wmawiali mi torbiel ale w ostateczności okazało się że badania nie świadomie były zawsze wykonywane przed@, a podobno przed okresem pojawiają się jakieś pęcherzyki i większość lekarzy bierze to właśnie za torbiel. teraz jestem umówiona za jakieś 2 tygodnie do lekarza. Tyle że ja ostatnio dziwnie się czuje. Mam różne objawy takie jak w ciąży. Nie byłam nigdy w ciąży ale dużo czytałam. Nie są to też objawy poprzedzające miesiączkę bo mam ją już ponad 14 lat, więc wiem co mi jest i jak się czuję. Test robilam jakies poltora tygodnia temu. Jedna kreska. W poniedzialek bylam u lekarza (z poprzedniego miasta)ale nie mówiłam mu nic żeby mnie badał pod kątem ciąży. Więc moje pytanie brzmi. Czy lekarz nie wiedzac ze przypuszczam że jestem w ciąży mógł jej nie zauważyć>? Nie robił USG tylko zwykłe badanie ginekologiczne. I lekarz wtedy jak wykrył torbiela powiedzial ze mam torbiela ale równie dobrze mogę być w ciąży 2 dniowej - 5 dniowej co mnie zmieszało. Torbiel wykrył ok miesiąc temu. Czy ja na prawdę już sfiksowałam i sobie ją uroiłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powtórz najlepiej test..... Napisano Luty 20, 2013 powtórz najlepiej test, z tego co zrozumiałam to byłby już miesiąc tak więc na bank wyjdzie jeśli coś. Napisz, kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i jakiej długości masz cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tola90 0 Napisano Luty 20, 2013 ostatnio miesiaczke to 3stycznia. a teraz jak mialam termin miesiaczki w lutym to od 1 lutego do 5 tego plamienia. od 5 lutego cztery dni bardzo obfite jak nigdy. a potem do 18 lutego nadal plamienie. ale zaznacze ze biore leki na rzekome wchloniecie torbieli, ale lekarz powiedzial ze jesli jestem w ciazy to ten lek nie zaszkodzi dziecku a nawet mu pomoze. Tabletki nazywaja sie reghulon. No wlasnie boje sie powtorzyc test bo juz tyle razy widzialam jedna kreske ze az sie boje. Cykle mialam zawsze rowne 28 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak mialam Napisano Luty 20, 2013 przy torbieli- wszustkie objawy ciazy,plamienie zamiast @. Radze zrobic bete lub test. Tez lecze torbiela operacyjnego i wiem jak to jest niestety. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tola90 0 Napisano Luty 22, 2013 Czuje sie coraz gorzej. Ciagle jestem senna. NIc nie wiem co się ze mną dzieję. Marzę tylko żeby jednak tym razem było to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tola90 0 Napisano Luty 26, 2013 Do tego zauwazylam dzis takie jakby sine. bardzo ciemne brodawki i dosyc widoczne niebieskie zyly na piersiach. boje sie zrobic test bo juz mam dosyc porazek...;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach