Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert as2

CZY ONA SIĘ ZMIENI _

Polecane posty

Gość robert as2

Moja historia opowiem paniom bo wy najlepiej znacie same siebie.Poznalem ja i na 1 randce całowała namiętnie,na 2 randce zrobiła mi loda .Potem w samochodzie była tak napalona ,ze hej.Seks z nią jest super,ciągle ma mało. .Ale jakos cos mi tam nie pasowało ,a to nie odbierała jak dzwoniłem ,a to z byłym w sprawie dzieci musi wyjsc...Ja zazdrosnik pomyslałem aby ją sprawdzić. Wiedziałem gdzie zostawia dzieci jak ją bzykam .Sprawdziłem , dzieci w przechowalni w ikea , poczekałem .Przyszła z gosciem rozanielona.Wsiedli do jego auta ,pojechałem za nimi.Następnego dnia historia ta sama tylko gosciu inny...A ona udaje ze tylko mnie kocha....I ze zadnych facetów nie ma tylko mnie. brak mi sił by to zerwać, ale wzgląda na to ze ona seks z kazdym lubi. Mam 30 lat i chcialbym kogos na stałe miec i rodzinę załozyć .Jakie mam z nią szanse ze tylko ze mną bedzie...

Gość AAAAAgata
Żadnych gościu szans , to k.....

Gość władzia58
ikea powiadasz :D ja swoje to w szufladach zamykałam bo ikei jeszcze nie było ale w sumie też w meble szły :D

Gość Marko pol
Bzykać ją mozesz , ale i Hifa złapać też mozesz .Do niczego więcej się nie nadaje .Tez podobną miałem , 2 sliczne córeczki miała i zal mi było gdy musiałem odejsc poznając prawdę .Byłem tylko sponsorem i opiekunem jej corek a ona kazdą okazję wykorzystywała zeby ją ktoś zerznął .Chłopie daj se na luz. Moze to ta sama jest .Tez dzieci w ikea zostawiała.

serio zadna na Ciebie nie chce czy jak? szanuj sie troche

Gość onazakochana
Na swój chłopski rozum pomyśl co ona może robić ;) znajdź inną ;)jeszcze są na świecie kobiety normalne..Chodź w 10 % ;)

Gość Marko pol
Ikea ma bawialnie dla dzieci ,i inne markety tez .do pani o szufladkach piszacej.Zostawiają dzieci i na seks z facetem ,a mąz mysli ,ze zonka zakupki robi.

Gość onazakochana
Marko też mam męża chodzę na zakupy chodzę i nie rznę się z innymi facetami.Nie każda taka jest.

Gość edzka
Moja kolezanka tez tak robiła i mąz ją sprawdził i w siną dal poszedł .Dzieci ciągle w przechowalniach ,albo u tesciów czy u ojca .A ona jak mowi ojca nowego dla juniorów szuka tez ma blizniaki tylko chłopaki .Rozwydrzone to na maxa .Facetów ma wielu ,ciągle ktos nowy ale nikt głupi nie jest .Jak sama mowi musi byc facet z kasą. Jeden głupi nawet juz był i zabrał za granicę ale szybko się poznał i wywalił . Ale faceci lubią chyba takie chętne bo co wieczór innny ją odwozi .Normlnych kobiet nie widzą.

Gość onazakochana
Właśnie edzka.Maja za swoje jak lecą na jakieś latawice. Bez obrzy tutaj.Ale faceci tacy są..Patrzą po prostu na wygląd.

Gość Dasertyn
oczekiwanie, że się zmieni jest wyjątkowo egoistyczne. Zaakceptuj ją taką jaką jest, albo zerwij kontakt...możesz również pozostać w dotychczasowym układzie, ale bądź gotowy na konsekwencje z tym związane.

Ty się chłopie zbadaj bo takie wywłoki roznoszą różne choróbstwa. Swoja drogą jesteś w gronie naiwnych frajerów bo liczysz na związek z laską, która puszcza się na lewo i prawo. Ma dzieci z poprzedniego związku i szuka odpowiedniego jelenia, który zapewni jej dzieciom najlepszą przyszłość... Ogarnij się!!!!

Gość marina marina
Wlasnie ,faceci leca na takie szmaty to maja za swoje .O czym tu pisac wiecej.

Gość marina marina
dobrze ,ze nie wszyscy faceci tak naiwni sa

Gość marina marina
Dragon , szacun dla Ciebie .

Gość marek wz
Chlopie ,nie stac cie na normalna babe tylko na k.....sie lapiesz .Kopnij to w du....zanim cie w cos wpakuje bo takie to potrafia . Tez bylem z podobna az mi 30 kola ukradla.po roku znajomosciZa pysk wzialem ale calej sumy nie oddala .Powiedziala ze skoro ja kochalem to wspolna kasa byla i miala prawo, i ze d....za darmo nie dawala. Nie daj sie wrobic bo niejeden przez takie plakal , a czasem i zycie stracil

Gość 77777777444
k......się nie zmieniają ........

Gość sroka12
Alez masz problem czowieku .Jakbys mial 12 lat .Nikt za ciebie zycia nie ulozy .Faceci to debile czasami jak widac.

Gość dzi.......a
Jak widac to nas pragną faceci a nie tych cnotek ,i mogę z KAŻDYM zrobić co tylko chcę .A zony co ci...załują siedzą w domu i myslą ze ich facet jest lepszy.MOGĘ MIEĆ KAZDEGO I KASĄ SYPIE ILE ZECHCĘ , a kuchta w domu liczy kazdy grosz.I KTO MA LEPIEJ GŁUPIE PI.....y

Gość tez facet 3
Widze , ze wszyscy mamy podobne problemy panowie . Tylko nie kazdy o tym na forum damskim pisze i nie kazdy sie przyznaje ze przez takie kobiety mial problemy . Ja przychodze tu z ciekawosci aby was panie lepiej poznac.Oj poznaje ,poznaje ,poznaje .I juz sie wrobic w nic nie dam.