Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazakochana

Dług w providencie.

Polecane posty

Gość onazakochana

Witam.Mam pytanie. Mam w prowidencie zaciągniętą pożyczke.Nie płaciłam bodajże rok. Teraz pani co do mnie chodziła już nie chodzi bo jej odebrano moją pożyczkę za nie spłacanie. Pierwsze pytanie , czy jestem już w windykacji? Jeżeli tak to czy tam jest możliwość dogadania się spłaty na raty? Bo posłali , że mam zapłacic całość a tego napewno nie zrobię,tylko chcę w ratach.Idzie sie z nimi jakoś dogadać?

Gość --------------------------
Z providentami nigdy się nie idzie dogadać,U providentow sie pozyczek nie bierze.

onazakochana to miłość tak przyćmiewa że już się nie spłaca zobowiązań hihihi, a teraz na poważnie jaki listy dostałaś skąd od providenta czy inna nazwa jak inna to już jesteś w windykacji a z nimi da się porozumieć żeby rozłożyli na raty ale trzeba do nich zadzwonić i porozmawiać wykazać inicjatywę.

Gość onazakochana
Właśnie z prowidenta. To jak z nimi nie idzie się dogadać to co mam czekać na windykacje?

Gość Bongo bongo koło koło
Moja siostra miała, bo ja brat wyrolowal. Ona mu kasę wysylala a on nie płacił. Wróciła z zagranicy poszła bo chciała cyfrę plus wykupić, a jej powoliedzieli ze nie mogą dać bo ma zadłużenie. Ona miała grosze ze 300 zł. Od razu zadzwoniła oni podali nr konta i im przelała kasę.

Gość onazakochana
Ale ja mam tego więcej i od tak im nie prześlę tyle kasy.

No to jeżeli z providenta to moze sama wpłacaj tyle ile masz bo to nie ejst jeszcze windykacja ze ci nakazują ile masz wpłącić.