Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Ceynova

Jeśli mam być szczera to dla mnie się liczy (oprócz charakteru) i wygląd i kasa

Polecane posty

Gość Panna Ceynova

Tak jak dla większości dziewczyn. Z "chemią" słabo gdy facet wygląda jak Quasimodo, a i groszem nie śmierdzi, więc zabrać Was może na romantyczną "kolację" na ławce w parku, przy "świecach" w postaci świetlików.

Gość Dasertyn
Masz do tego prawo.

W końcu jakieś szczere stwierdzenie. Mam podobnie.... dziewczyna musi byc na prawde ładna i zadbana, żebym ją wziął w sytuacji, gdy ma marną pracę powiedzmy za 1500 złociszy. W innych sytuacjach - Ciao

Gość lilu6765544
każda tak mysli..nie każda sie do tego przyznaje/

to jest normalne, ze facet ma utrzymywać rodzine , tak było od zawsze, a dla wspolczesnych facetów to jest nie do przeskoczenia, ambicji tez zadnych nie mają, tylko piać potrafią ze kobieta ma byc taka i owaka, a prawda jest taka ze nawet ta najbrzydsza wg nich polka pojedzie za granice i juz ma faceta(w przeciwienstwie do samych facetow ktorzy musza tylko do burdeli chodzic bo taka zagraniczna dziewczyna nawet nie splunie na nich) wiec po co ma sie prosic takiego marnego polaka ktory wyzej sra niz dupe ma

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a Ty autorko ile zarabiasz i jak wygladasz????

Gość rgct5y
Takie jest Twoje prawo, żeby kierować się własnymi wartościami. Śmieszni są ci, którzy stwierdzają, że skoro jedna kobieta tak pisze, to wszystkie inne myślą tak samo. :D Co za ograniczeni ludzie...

Gość Natalie :)
maua94 - Dokładnie, masz rację, też podróżuje po świecie to wiem. wszędzie stado adoratorów. Nawet jak taka jedna moja szpetna koleżanka poleciała do Francji to się opędzić od facetów nie mogła, bo podchodzą na ulicy i zapraszają na kawkę, herbatkę czy drinka. A niektórzy to odpuścić nie mogą :D polaczki nie dorastają facetom z zachodu do pięt! sama jestem w związku z obcokrajowcem, i nie jakimś czarnuchem czy innym bambo, tylko normalnym, białym, przystojnym mężczyzną. Rodowitym Niemcem :)

Gość kOenigtigerPanzerKriegvagen
...a ile ty franco masz tej kasy..? bo wydaje mi się gdyby ona była u ciebie nie pisała bys tych pierdół

Gość kOenigtigerPanzerKriegvagen
....chcecie brylować jak damy a tymczasem Qrewsko to wygląda.....prostytuta ma więcej gracji w wypowiedziach.....

Gość rozwódka...
"Jeśli mam być szczera to dla mnie się liczy (oprócz charakteru) i wygląd i kasa" niby mnie też... tylko że ja dbam o swój wygląd i kasę, a nie szukam karmiciela jako pasożyt :P

Gość pola koksa
kOenigtigerPanzerKriegvagen - żałosny prawiku, w każdej sytuacji kasa faceta jest ważna, a jak kobieta ma dużo swojej kasy to tym bardziej wymaga tego od swojego faceta, jeszcze czego, żeby chłopa utrzymywać, phi 🖐️

Gość komsi9000
Ja też na to patrzę,oczywiście charakter i chemia są bardzo ważne, ale nie chcę gołodupca ani faceta, który nie pociąga mnie fizycznie.Tak mi się trafiało,ze zawsze miałam chłopaków z kasą i ciężko byłoby mi się przestawić.

Gość sdgfa hgs rewrgasgfsadgfd
Natalie :) i najwazniejsze musiałaś podkreślić - jest przystojny :)

Gość magda lolek
komsi9000 - ja też zawsze miałam dobrze sytuowanych facetów i nie mogłabym z tego zrezygnować, tak mnie rozpieścili, że na spłukanego chłoptasie nawet nie spojrzę. sorry, ale facet ma być zaradny, nie chce życiowej ofermy.

Gość komsi9000
Ja również, jeśli mam nie mieć w facecie wsparcia to wolę być sama.

Gość kasamozesięskonczyc
Ale uroda przemija,kasa może się skończyć, a charakter zawsze będzie ten sam. Kasę i wygląd należałoby więc traktować jako dodatek nie główne wyznaczniki tutaj http://jakzdobywac.pl/filmy.php widziałam fajny filmik chyba uwodzenie pieniedzmi. Możesz zobaczyć jak to wyglada z punktu widzenia faceta