Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helphelphelp

Moje piersi :( mamy, pomocy !

Polecane posty

Gość helphelphelp

3 dni temu zrezygnowałam z piersi dla mojego 7miesięcznego synka. Przez 2 tygodnie nie podawalam w dzien, a teraz zrezygnowalam w nocnego karmienia i bardzo bola mnie piersi ... spuszczam troche pokarmu ale czuje ze robia mi sie zastoje, co ja mam robic

Gość helphelphelp
up

Gość helphelphelp
:(

Gość jaMojaMi
moze pomyslisz ze to glupi pomysl ale ja tak mialam jak tylko zaczynalam karmic (przytkane kanaliki i mleko sie produkowalo ale nie chcialo leciec) i okrecilam sie na noc folia spozywcza robiac oklady z ziol bitnera (pozniej slyszalalm ze alkohol dziala tak samo) i po dwoch godzinach obudzilam sie calutka zalana mlekiem! wszystko poscilo! wiec mozesz sprobowac co ci szkodzi:)

Gość ciezarowka 31
Wez goracy prysznic i masuj pod strumieniem wody tez tak mialam zatkaly sie kanaliki mleczne

Odciągaj po malutku...tyle tylko, żeby Cię już nie bolały. Organizmowi trzeba dać czasu by się zorientował, że już nie musi tyle tego produkować. Ja swoje pierwsze dziecko odstawiałam 2 tygodnie, najpierw opuszczając co 2 karmienie a jak potem za bardzo się nazbierało i mnie bolało to odciągałam tylko taką ilość by poczuć ulgę...no i organizm sam się zorientował, że już nie trzeba produkować. A koniecznie nie możesz doprowadzi do zastoju bo zrobią Ci się ropnie albo zapalenie piersi, a to nie jest fajne.