Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inżynier serwisowy bann

moje wy drogie kobiety oszczędzające pytanie mam

Polecane posty

Ile powinien kosztować kg salami?? Bo tak jeszcze myślę że chyba tu też drogo płace. W biedro 100g kosztuje ok 5pln. Co daje 50pln /kg Wiec może bym zaczął szukać jakiegoś sklepu z mięsem.

Gość salsefia z pasternakiem
Pakowane, krojone wędliny zawsze drożej wychodzą.

znalazłem w makro i piotr i paweł po ok 30 - 40pln/kg. Czyli kolejne miejsce w oszczędzaniu żywności. Ogólnie to biedronka coraz bardziej zjebana się robi. Nic już tam nie ma.

Gość fdgfdgfsdg
W Biedronce nie opłaca się kupować wędlin. Salami w zwykłym sklepie to gdzies 30zł za kg. Wgl to tam większość tych wędlin strasznie droga w przeliczeniu na kg nie wiem czemu.

Dlatego mowie że dawniej w biedrnce było wszystko a teraz? Dawniej kupowalem tam wszystko lody, chleb itd. Teraz kupuje chleb to czasem spleśniały. Sera czy wędliny nie kupisz bo albo niedobra albo paczkowana. W zasadzie kupuje tam teraz jedynie ser słodki wiaderko, mleko, czasem chleb, pizze, rogale / oponki itd żeby coś przegryźć jak jadę i nie chce mi się stawać jakieś chipsy itp szajs którym się żywie. Nawet muszynianki tam nie ma bo ostatnio szukałem. Jakiegoś masła czy coś. To albo zwykła kostka albo rama. Nie lubie tam chodzić od kąd się zmieniło. Ale do tesco itd też mi się nie chce włazić i 30 min tracic.

Gość salsefia z pasternakiem
Piotr i Paweł jest fajny jeśli chodzi o wędliny i sery (duży wybór, świeże, krojone, można wziąc tyle na wagę ile potrzebujemy), oraz warzywa i owoce (duży wybór). Zresztą tak po zastanowieniu to ogólnie mają fajny asortyment bo wody mineralne też do wyboru do koloru