Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość salsefia z pasternakiem

Chyba mam nerwicę, jak z tym walczyć?

Polecane posty

Gość salsefia z pasternakiem

Jestem żoną i matką póki co nie pracuję, spędzam czas głównie w domu z małym dzieckiem, wykonuję większość obowiązków domowych. Mój mąż nie należy do przyjemniaczków, potrafi strzelać fochy o nic, jego chyba przerosło tacierzystwo, ale nie w tym problem. Zauważyłam, że ostatnimi czasy nie jestem sobą. Do tej pory byłam pogodna, optymistycznie nastawiona, próbowałam przyjaźnie podchodzić do męża (np robiłam fajny obiad po kłótni- oczywiście odmówił jego zjedzenia). Ostatnio miewam straszne napady złości, czasem płaczę bez powodu, sytuacja zaczyna mnie przerastać... Łapię się na tym że zaczynam wrzeszczeć na najbliższych i mieć do nich pretensje o błahostki (nigdy taka nie byłam!!!), na mamę, dziadków, czasem nawet dziecko :( Bardzo chciałabym z tym walczyć, ale widzę że staczam się po równi pochyłej....Najbardziej nerwy mi puszczają jak mąż jest w domu i prowokuje. Nie chcę się z nim rozwodzić bo po pierwsze nie chcę z powodu pierwszego kryzysu od razu się rozstawać. Ale my chyba działamy na siebie w bardzo negatywny sposób i kiedyś się pozagryzamy. Nie wiem? Wizyta u psychologa? Psychiatry? LEki? Ziółka??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować