Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gumilala

Silvan SPA Żytna okolice Rybnika i Raciborza

Polecane posty

Gość Gumilala

Co sądzicie o Silvan SPA w Żytnej... dostałam bon od męża w prezencie... strona i zdjęcia zapowiadają się obiecująco. Obsługa przez telefon również bardzo miła, uprzejma i wydaje się fachowa ale czy ktoś z Was miał już przyjemność skorzystać z zabiegu? Planuję umówić się na wizytę w marcu. Czekam na Wasze opinie.

Gość gość
Bardzo polecam, byłam już u nich 3 razy, w tym 1 dłuższy pobyt. Obsługa bardzo miła i od razu zwraca uwagę. Jest po prostu swojsko, jak w domu - mi bardzo taka atmosfera odpowiada, zamiast napompowanych luksusów i sztywniactwa. W Silvan SPA jest i elegencko, i fachowo, i domowo. Więc szczerze polecam, szczególnie zabiegi na twarz.

Gość MoniaMi
Ja również polecam ten ośrodek, za samą atmosferę, ale i konkurencyjne ceny:) Pozdrawiam Panią Luanę!

Gość Kamila2323
Zdecydowanie polecam! Bardzo fajne, urokliwe i kameralne miejsce. Aż się zdziwiłam, że na Śląsku są takie miejsca! Obsługa przemiła, warunki świetne, bardzo ciekawe zabiegi i nawet przystępne ceny.

Gość gość
Również polecam Silavana. Byliśmy ze znajomymi i wróciliśmy zadowoleni. Przede wszystkim spokój, domowa atmosfera, fajny basen i sauny, bardzo przyjemnie zabiegi :)

Gość katarinaKA
Bardzo bardzo polecam! jestem zadowolona z zabiegów kosmetycznych, po pól roku regularnych wizyt efekty na twarzy są bardzo widoczne - oczywiście pozytywnie:) ciekawa oferta, bardzo profesjonalne i z dużą wiedzą panie kosmetyczki, przystępne ceny

Gość gość
Bardzo bardzo bardzo polecam!!! Wygrałam na Walentynki masaże dla mnie i dla mojego narzeczonego. Bardzo fajnie odpoczęliśmy i miło spędzili czas w Silvan Spa. Świetna domowa atmosfera i obsługa, bardzo dyskretnie i kameralnie. Masaże rewelacyjne!!!

Gość nikita76
Super miejsce, super obsługa!!! szczególnie na wiosenno-letnie wypady za miasto - mąż z dziećmi mają co robić w okolicy, a ja odpoczywam na zabiegach:) Pozdrawiam

Gość gość
Polecam basen i saunę oraz masaże. Bardzo fajne miejsce i obsługa!

Gość gość
Cudowne miejsce, piękne,zielone,zadbane. W środku elegancko, na najwyższym poziomie. Profesjonalna obsługa, wszyscy uśmiechnięci i bardzo mili. Czułam się jak w domu, bo taka panuje tam atmosfera. Jestem zrelaksowana i zachwycona tym miejscem. Wszystkim gorąco polecam Silvan SPA.

Gość gość
Kolejny mój pobyt w Silvan Spa i kolejny raz jestem zachwycona!!! Tym razem wybrałam się z przyjaciółkami, spędziłyśmy bardzo fajnie czas. Pogaduchy na przepięknie ukwieconym tarasie, z widokiem na las i staw, przeplatane zabiegami relaksacyjnymi... Marzenie!!! Spa czyściutkie, domowo, obsługa bardzo miła. Polecam!

Gość gość 777
To polecam tez odwiedzić Spa w Termach Rzymskich w Czeladzi.

Gość gość Ela
I ja wracam bardzo zadowolona z Silvan Spa, choć przybyłam tam z pewnym nieprzekonaniem:) Widoki i spokój jednak od razu mnie ujęły, a do tego bardzo miła i sympatyczna obsługa. Spędziłam w Silvan Spa tygodniowy urlop, postawiłam na aktywny wypoczynek - nordic walking, rowerek, spacery i bieganie, super miejsce na takie rzeczy!!! skorzystałam również z kilka zabiegów i także jestem zadowolona. Polecam i wystawia szkolną "6" dla Silvan Spa!!!

Gość gość
Świetne miejsce na weekendowy wypoczynek i relaks. Oferta bardzo ciekawa, obsługa przemiła, ceny przystępne:) Nie wiedziałam nawet, że taka oaza spokoju jest u nas na Sląsku!!! Polecam

Gość gość
Byłam i szczerze powiem, że takie sobie. Tych opinii od jednej Pani, która wychwala tylko to miejsce bym nie brała na poważnie. Bo wygląda mi na to, że jedna i ta sama osoba założyła temat i odpowiada - zwróćcie uwagę na powtarzające się w postach 3 kropki i 3 wykrzykniki ... !!! Także droga Pani, mamy Cię :)