Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakt i akt

rozmawiałem z bagażowym, który pracuje na lotnisku Okęcie

Polecane posty

Gość fakt i akt

odbiera bagaże i przesyłki z samolotów i do samolotów dostarcza bagaże i powiedział, że coraz więcej przybywa metalowych skrzyń zabezpieczonych , te skrzynie po rozładunku są dostarczane do instytutu medycyny sądowej i po dokonaniu protokołu są przekazywane rodzinom, On powiedział, że coraz więcej Polaków, którzy pojechali w poszukiwaniu pracy wraca w trumnach metalowych i tam sami sobie strzelają samobója albo zostali zamordowani, podobno co druga skrzynia wraca ze zwłokami kobiety, słyszeliście już o pogrzebach ludzi z emigracji ?

Gość o masz ale horrory wymyślasz
na noc :D:D:D

Gość Ewwelyyyn
może udał by Ci się ta prowokacja, ale popełniłes jeden błąd: ) bagażowi nie odbierają trupów, tylko Policja je przewozi, lub ktos z Policji do tego przeznaczony: )))) ODBIERA I Przewozi;]

Gość rostack4
DROGI AUTORZE, LOTNISKO OKĘCIE NIE ISTNIEJE W POLSCE. CHODZIŁO CI MOŻE O LOTNISKO IM. FRYDERYKA CHOPINA?

Gość fakt i akt
przyznam się bez bicia, znałem gostka, który zawodowo zajmował się stolarstwem i w dużej hali produkował meble z płyty wiórowej, galanterię drewnianą i miał do cholery pracy i zamówień i nie wiadomo kto jego podpuścił aby pojechać do UK , pojechał i szukał pracy , wynajął mieszkanie za Londynem i po trzech miesiącach pobytu w UK w tym mieszkaniu strzelił sobie samobója, powiesił się wrócił do kraju w metalowej skrzynce , rodzina zapłaciła ponad 5000 zł. za transport skrzynii , na pogrzebie nawet ksiądz płakał - to jest prawdziwa historia

Gość yyyKafeKrytykant
rozumiem, ze on tak przerzucajac te metalowe skrzynie od razu poznaje powody samobojstw? :D

"Podobno co druga skrzynia wraca ze zwłokami kobiety" ...a co pierwsza ze zwłokami mężczyzny. Cóż za dramaturgia.

Gość yyyKafeKrytykant
i oczywiscie wie, ze to sa ludzie, ktorzy pojechali tam w poszukiwaniu pracy?

Gość fakt i akt
Ewwelyyyn Policja na lotnisku nie zajmuje się takimi drobiazgami jak przewóz trumien do instytutu medycyny sądowej

Gość dzorzdżina
trumna ze zwlokami to nie bagaz idioto :D

"Podobno co druga skrzynia wraca ze zwłokami kobiety" na co dzień piszesz creepypasty?;)

Gość zdegenerowanaMaupa
To mojego ciootecznego szwagra przeds.pogrzebowe przywiozło z Austrii za 10 tys.... śkad takie rozbiezności w cenach???? Ja się pytam

Gość fakt i akt
dzorzdżina wszystko co jest nadane do luku bagażowego jest traktowane jako bagaż i ma swój numer bagażowy idiotko !

Gość yyyKafeKrytykant
"sami sobie strzelają samobója" - a to ktos ma ich w tym wyreczyc?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa000--
czysta prowokacja, jakiegoś impotenta ewentualnie gościa który nie wiele z życia ma,Pozdrawiam

Gość fakt i akt
wale se konia i strzelam se do ryja

Gość fakt i akt
i jedną z tych trumien raz otworzył i oczom jego (tak mi mówił) ukazał się widok zastanawiający i przerażający jednocześnie był tak tym zszokowany, że na drugi dzień wziął urlop na żądanie (ja tylko powtarzam to co mówił)

Gość fakt i akt
nie, to nie jest prowokacja, zwyczajnie nie wierzycie w to co tu Wam napisałem, ponieważ w telewizji TVN jeszcze o tym nie mówili, jak Wam podadzą na tacy to zapewne powiecie, że to jest stary temat i wszyscy o tym wiedzą, że Polacy na emigracji strzelają sobie samobója

Gość po 1,2i3
Zwłoki ktore przywożone sa do Polski juz sa po sekcji zwłok takze nie jada do żadnego instytutu tylko odrazu w karawan i do domu.Karawan wjeżdza na plyte lotniska i najczesciej pan prokurator po wgladzie w papiery ,,wydaje,, zwloki dla osoby uprawnionej.Trumna jest wyjmowana z metalowej skrzyni wkladaja do karawanu i do domu pogrzebowego jada.Wiem bo ktos bardzo mi bliski zginął w wypadku samochodowym w Szwecji. I co to za ceny 5 tys.:D za przewóz zwłok samolotem promocja jakas byla :D My zapłacilismy 14 tys.(oplata za transport na lotnisko do Sztokcholmu i samolotem do PL) sąsiadka za sprowadzenie zwlok syna (został zamordowany) z Włoch 12 tyś.

Gość po 1,2i3
a trumny idziotko sa zablabowane ze nawet rodzina nie moze jej otworzyc bo by niezle ujebali.Moja sasiadka prosila aby w domu pogrzebowym w nocy otworzyli trumne bo chce pozegnac sie z synem to kategorycznie odmowili bo by im sanepid zamknal dom pogrzebowy lub duza kare by zaplacili.Nie pierdol glupot jak juz masz gadac byle co to moze temat czy nie jestem czasami w ciazy :D

Gość fakt i akt
ale ja mu wierzę, bo to kuzyn mojego brata z wałbrzycha, który pracował na kontroli celnej, to on wie

Gość po 1,2i3
jestes jebnieta masz mózg chyba wielkosci tiktaka jak ty w takie bajki wierzysz.No coz idiotek nie brakuje

Gość fakt i akt
po 1,2i3 oczywiście, że skrzynki metalowe są zaplombowane, gdzie znalazłeś tekst idioto abym napisał, że skrzynki na lotnisku są otwierane albo rozplądowane, skrzynka sprawdzona pod względem numerów bagażowych jedzie autem poza bramę lotniska i w instytucie medycyny sądowej jest sprawdzana, powinna być sprawdzana i przekazana rodzinie