Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greyagreeeeyyaa

o co chodzi z tymi twarzami greya???????????????????????

Polecane posty

Gość greyagreeeeyyaa

co to w ogole jest? wszedzie to jest! muzyka ksiazki gazety. o co chodzi???

Gość eweqweqweqw
chodzi o goscia co zbiera na operację plstyczną po wylaniu sobie wrzątku na twarz w niekonwencjonalny sposób

Gość greyagreeeeyyaa
teraz czytam ze o jakims seksie drastycznym http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/powiesc-o-seksie-sado-maso-najlepiej-sprzedajaca-sie-ksiazka-swiata,261485.html swiat podobno oszalal a ja nie wiem czy bym chciala cos takiego czytac. film zaraz pewnie nakreca

Gość eweqweqweqw
seks tez tam był, bo on zarabiał dupą. dziennie obrabiał pół osiedla znudzonych gospodyn domowych przed manopauzą, z tego z pucybuta stał sie milionerem, czyli mamy to nawiązanie do amerykańskich idei że praca czyni bogatym

Gość greyagreeeeyyaa
chyba zartujesz. zaden ze mnie wydawca, po prostu co i rusz cos slysze o tym greyu i teraz zaczelam patrzec, ale daj spokoj co to w ogole jest,obrzydliwe juz nie maja co wymyslac. ludzie maja narobione

50 czy ileś tam Twrzy Greya nazywam inaczej erotykiem dla dresów brytyjskich. Taka tam sobie książeczką, którą swego czasu pół Anglii czytało i się zachwycało. Zaznaczam, że nie czytałam.

Gość greygrey
Literackie dno, nie warto marnować czasu. Kupiłam ksiażkę namówina przez kolezankę. Nie rozumiem zachwytu nad tą ksiazką. Bełkot, tak bym to określiła...