Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ma prawo wyboru

Kobieta na wstępie powinna mówić facetowi o liczbie partnerów

Polecane posty

Facet ma prawo znać prawdę i nie kupować kota w worku. Tym bardziej, że wielu facetom zależy na kobiecie, która się dobrze prowadzi

Gość po co ma mowic?
Jak jest ladna po 20tce to bankowo ponad 20 miała, jak brzydka to żadnego a jak przeciętna to od 0 do 5.

Gość x45xx67
No tak.Ale babkom też zalezy na porzadnym mężczyśnie. A nie takim co to z kwiatka na kwiatek.

Kobiety często wolą przystojnych babiarzy

Gość Faceci cenią porządne kobiety
zaś kobiety wolą tych nie porządnych. Kobieta woli jak najbardziej doświadczonego faceta.

Gość wifigdansk
a mogłbyś autorze wyjaśnić jaki jest sens twojego pytania? bo nawet zadnego pytania nie zadałes i nie przedstawiasz swojego problemu.piszesz tylko jakąś ideologię ktora ma pewnie sprowokować damsko-męską kłotnię? tak na marginesie jesli "kobieta na wstępie powinna (coś tam..." )to może facet też? swoją drogą nie znam dziewczyny która by wolała babiarza bo ten na bank ją zdradzi. a jeszcze z innej beczki-pisząc takie "niesprawiedliwosci" (kobieta musi to a facet juz nie musi) odkrywasz swoj prawdziwy charakter-chorobliwie zazdrosny,zaborczy i egoistyczny i w sumie się nie dziwię ze z takim podejsciem randki ci nie wychodzą.

Nie zamierzam rezygnować z prawa wyboru. Kobieta, która nie szanuje tego, że chcę znać prawdę nie zainteresuje mnie sobą

Gość IMO12335
Tamari - czyżbyś wstydziła się licznika? :classic_cool:

Nie jestem zaborczy i egoistyczny, chcę partnerkę o podobnym podejściu do seksu co ja

kurde,ja żałuję,że sie zapytałam faceta o to :O,wolałabym już zyć w nieświadomości niż wiedzieć :O

Gość IMO12335
Bo ja np. wstydzę się czerni. :classic_cool:

raczej imo dla mnie w takim wieku pytania sa smieszne jeszcze jakby zapytal koles majacy 19-22 lata to ok ale nie ktos ok 30 czy po a co do tego ze sa to bzdury to mialam na mysli to ze kazda kobieta chce faceta z jak najwiekszym doswiadczeniem autor uwaza ze duza liczba partnerow=duze doswiadczenie, a niekoniecznie i ze kazdy chce takiuej co miala jak najmniej osoboscue znam takich co albo maja to gdzies

A jakieś liberalne kobiety, które uważają że to tylko ich sprawa to koty w worku i nic więcej

albo wola te co mialy wiecej bo kojarza im sie z otwartoscia

Nie uważam, że liczba partnerów zawsze koreluje z doświadczeniem, natomiast przystojny i pewny siebie babiarz często będzie dla kobiety dobrą partią albo przynajmniej atrakcyjnym partnerem seksualnym

a ja uwazam, ze atrakcyjny facet nie musi byc babiarzem i miec duzej ilosci partnerek i raczej na ilosc sie nie patrzy pod wzgledem atrakcyknoscu bo NIKT sie z tego nie spowiada

Często z atrakcyjności i powodzenia wynika u faceta po prostu spora liczba partnerek, zwłaszcza jak facet jest singlem. Ja tam dla zasady oceniam pod tym względem kobiety, bo czemu nie? Rarytasem nie jestem, nie trafię na kobietę, która też jest rarytasem, więc skreślając jakąś wiele nie tracę, bo Miss Universum w trakcie doktoratu, pracująca jako zastępca prezesa spółki akcyjnej raczej mi się nie trafi

moze jak nie jesrtes rarytasem to tym bardziej nie skreskaj bo akurat rarytas na skreslanie moze sonbie pozwolic

Fajną można mieć zabawę skreślając. Można odczuwać dziką satysfakcję, że się zachowało opór i lodowatą krew oraz nie uległo pokusie

tak na pewno fajnie tez byc ciagle prawiczkiem i sobie wmawiac

tylko po co ma mówić? Bez sensu

Czasem lepiej być prawiczkiem niż na siłę się dostosowywać do kobiet i ich wizji faceta oraz świata

Gość wifigdansk
Nie jestem zaborczy i egoistyczny, chcę partnerkę o podobnym podejściu do seksu co ja czyli ty tez informuj na wstępie partnerkę ile miales partnerek seksualnych przed nią.

Gość IMO12335
Tamari - to ilu miałaś? :classic_cool: