Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ma prawo wyboru

Kobieta na wstępie powinna mówić facetowi o liczbie partnerów

Polecane posty

Zdobywanie kobiet wymaga pewnych zmian, jeśli ktoś nie jest do tego przyzwyczajony, na dodatek prowadzi inny tryb życia, to nie chce mu się przestawiać całego świata i próbować się zmieniać. Wystarczy się napić z kumplami i świat od razu piękniejszy

to ilu mialam to moja sprawa nie bede na sile tego ukrywac, ale nie bede tez sie spowiadac zwlaszcza na twoje zyczenie

to pij dalej to piwo i nie staraj sie o dziewczyne bo sam chyba nie wiesz czego chcesz

Gość IMO12335
Tamari - skoro nie chcesz odpowiedzieć, to zadam inne pytanie. To ilu Ciebie miało? :classic_cool:

Gość wifigdansk
ale nadal nie rozumiem autorze jakie jest wogóle sens twojego tematu? bo chyba piszesz ot tak zeby sobie popisac bo chyba nie masz zadnego konkretnego problemu w ktorym ktos mogłby ci doradzić i sprawa byłaby rozwiązana.

Nie pasuję do wizji kobiet i nie zamierzam się zmieniać pod kątem ich wymagań. Często niebotycznych. No chyba, że ktoś szuka prostej dziewczyny, ja do takich nie należę, a dla tych skomplikowanych jestem zbyt niezdecydowany i zbyt mało pewny siebie i do tego strasznie chaotyczny. Poza tym 1500 zł to za mała pensja by jeszcze myśleć o kobietach

Za mało jestem konkretny, żeby szukać partnerki

Gość pytanie do autora ,...,
A jak miała 2 partnerów przed Tobą to OK ???

Poza tym nie zamierzam być mameją, co szczeka jak kobiety chcą i akceptował ich frazesy, typu że przeszłość się nie liczy. Chociażby po to by nie iść z prądem

Facet - odpowiedź proszę :-) A jak miała 2 partnerów przed Tobą to OK ???

2 partnerki to nic złego, zresztą nawet jak kobieta miała ponad 10 to ja jej za gorszą nie uważam, ale jest z innego świata. Poza tym wyglądam tak aseksualnie (nie jestem brzydki, raczej po prostu wizualnie nijaki), że nie byłbym w stanie stworzyć relacji, czy nawet epizodu opartego na namiętności, chemii, pożądaniu, podnieceniu. A związek w którym seksualność jest na dalszym planie i nie gra pierwszych skrzypiec mnie interesuje. Tu chodzi o to, by autentycznie jarać kobietę w sposób seksualny

No to jak odbierasz, informację kobiety, że było przed Tobą 2 !!! a jeden z nich kochał się ze mną doskonale. Jak to odbierzesz? odp. bo jestem ciekawa tak dociekliwego gościa jaki Ty mi się wydajesz.

Nie przeszkadza mi to wcale, dla mnie to przeszłość OK

a jak powie ; 5 w tym 3 super ??? ;-)

Dodam, że mam nieżyciową i niemęską pracę (pracownik biurowo-administracyjny), do tego nieżyciowe zainteresowania, brak wyczucie mody i mocno stacjonarny tryb życia. Nie posiadam również prawa jazdy

Może już starczy tych hipotetycznych pytań, bo ja i tak do związku się nie nadaję

chce dojśc tylko do prawdy czy chodzi o to : NIKT lub JEDEN lub KILKA -------- czy w tym jest różnica ????

Gość ja jestem normalny
Przecież autor tego tematu to jakiś oszołom. Jakie ma znaczenie to ilu się miało partnerów? Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i mamy jedno życie. Jeśli kobieta ma zamiar przez połowę życia tłumić w sobie popęd seksualny i żyć w abstynencji seksualnej tylko dlatego żeby przypodobać i podporządkować się jakimś oszołomom jak autor tego tematu to jak dla mnie taka kobieta jest co najmniej nienormalna. Wy kobiety nie jesteście przecież zakazane na jeden typ facetów- prawiczków, ultrakatoli i oszołomów akceptujących tylko "czystą" żoneczkę. Możecie bez problemu znaleźć sobie kogoś kto zaakceptuje nawet to, że miałyście 50 przed nim i stworzycie z nim rodzinę. Żyjcie tak jak chcecie a nie tak ja inni chcą. Nikt za was waszego życia nie przeżyje. Pozdrawiam

Ty wyżej podaj adres e-mailowy to napisze do takiego fajnego unikata.

Gość wifigdansk
czyli tak sobie poprsotu chciałes tylko ponarzekac,widzę ; p wiesz co mysle ze kobiety bardziej od takiego ktory jest bawidamkiem-wola faceta opiekunczego,troskliwego pewnego siebie i niezakompleksionego. czyli gdybys troche popracował nad sobą to bys na pewno mial szansę ; )

Gość facet ty nie masz prawa wyboru
bo jesteś beznadziejna dupa i NIE MASZ W KIM wybierać, same minusy, więc udajesz że to ty nie chcesz dziewczyn a naprawdę to one nie chcą ciebie.

Nie mam samych minusów, znam swoje zalety i swoją wartość. Wybrałem jednak alternatywne życie i kontrkulturowe wartości. Nie wyobrażam sobie podejmować się pracy niebezpiecznej (np. robotnik fizyczny na statku dalekomorskim) po to by zarabiać większe pieniądze

Gość niećwieć
Nie tylko ciebie nie stać na ryzyko dla kasy, na kobietę, na zrobienie prawa jazdy. A nazywanie tego alternatywnym życiem i wybieraniem kontrkulturowych wartości to ogromny eufemizm ;) Jeśli uważasz, że kobiety powinny spowiadać się z przeszłości na wstępie, to je o to pytaj bez ogródek. Ciekawe, czy znalazłaby się taka, która by cię po czymś takim nie skreśliła. Jeśli kiedykolwiek chcesz zobaczyć kobietę nago to radzę dostosować się do obyczajów panujących wśród normalnych ludzi, zamiast snuć teorie o tym, co kobiety rzekomo powinny wobec zdziwaczałych prawiczków z problemami.

Gość a co chcesz sie jarac
opowiesciami, jak to robila z bylym/i? Sam sie naucz to robic najpierw prawiczku XD

Gość cieniasku każda miała
wiecej mężczyzn niż ty kobiet - nawet dziewica. Czy naprawde chcesz się tym faktem dobić?

zamiast snuć teorie o tym, co kobiety rzekomo powinny wobec zdziwaczałych prawiczków z problemami. " hahahah, super podsumowanie:)

Moja mama mi wystarcza, nie potrzebuję innej kobiety. Mieszkam tylko z nią i to jedyna kobieta, która naprawdę wie, jak mnie zadowolić. Wszystkie inne kobiety są nieczyste. Sypiają z mężczyznami i to z wieloma.

Gość nikt nie chce puszczalskiej za
partnerkę więc kobiety powiinny na wstępie mówić ilu miały. Kobiety przeciwnie wolą takich puszczalskich. Dla kobiet im większe doświadczenie ma mężczyzna tym lepiej. Zresztą właśnie z braku doświadczenia gardzą prawiczkami.