Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenna Miccorekkk

jak zgłosić donos do US?????!!!!

Polecane posty

Gość Marlenna Miccorekkk

Jakieś 2 tygodnie temu wybrałam się do kosmetyczki poleconej przez znajomą na zabieg kwasami. Dziewczyna wyglądała na taką która wie co robi. Mówiła, że jest kosmetyczką i od 3 lat pracuje w zawodzie. Gabinet miała u siebie w domu. Pokój specjalnie przygotowany do tego celu. Nadszedł czas zabiegu. Położyła mi kwas i powiedziała, że za chwilę wraca. Skóra bardzo mnie piekła, ale myślałam że tak ma być. Patrzę na zegarek...minęło 20 minut a dziewczyny nie ma. Skóra piekła nie do wytrzymania. Pomyślałam, że to pewnie normalna reakcja. Przyszła wreszcie zmyć kwas. Wróciłam do domu czerwona jak burak z opuchniętą twarzą. Zadzwoniłam do niej a ona mi mówi, że to normalna reakcja. Po dwóch dniach pojawił się burchel w dwóch miejscach i strupy koło ust i nosa. Poszłam do niej a ona do mnie z tekstem: 'Musiała pani to drapać, bo wygląda okropnie. ja jej na to, że nic nie ruszałam a ona do mnie że to moja wina i widocznie nie dbałam o skórę i że nie ma czasu na dyskusje ze mną. wyszłam wściekła!!! skóra wygląda fatalnie!!! co lepsze dowiedziałam się że ta baba ma niezarejestrowaną działalność i nie sterylizuje narzędzi!!!! jak mogę zgłosić ją do Urzędu Skarbowego???

Gość tyuj7u5uj756
normalnie pisz anonima, tylko napisz kto to jest i gdzie przyjmuje, a najlepiej jeszcze nr tel, zeby pani z us mogla się niby umowic na wizytę. a sterylizacja to raczej do sanepidu, ale nie przyjma zgloszenia skoro niezarejestrowana dzialalnosc

Gość A po co do US?
Zadzwoń do Federacji Konsumentów i złóż pozew o odszkodowanie za uszkodzenie ciała. Przedtem jednak idź do lekarza po opis . Zrób też zdjęcia.

Gość A po co do US?
,,tyuj7u5uj756 normalnie pisz anonima, tylko napisz kto to jest i gdzie przyjmuje, a najlepiej jeszcze nr tel, zeby pani z us mogla się niby umowic na wizytę. a sterylizacja to raczej do sanepidu, ale nie przyjma zgloszenia skoro niezarejestrowana dzialalnosc" Anonimy idą do kosza. Jak już to musi opisać sytuację i normalnie się podpisać. Dane ,,donosicieli" są chronione.

Gość oczywiscie ze sa, moze masz
US sprawdza wszystkie anonimy i spokojnie anonima mozesz wysłać. i ja uważam, że powinnaś. bo jedna rzecz że nie płacąc podatków okrada wszystkich, a druga że płaci czy nie, to jeśli występują takie reakcje to powinna pomóc a nie jeszcze fochy strzelać. a zacznijmy od tego, że nie wychodzi się w trakcie zabiegu, bo trzeba patrzeć co się dzieje ponieważ różne mogą być reakcje skórne.

Gość Mysia**Deutschland
a nie mozesz po prostu zajebbac jej w ryj?

Gość Marlenna Miccorekkk
tak się składa, że za usługę zapłaciłam normalnie!!! więc nie wysuwaj chorych wniosków. dlaczego mam nie zgłosić kogoś kto mnie oszpecił nic sobie z tego faktu nie robi i będzie tak oszpecał kolejnych? dodatkowo takie osoby to złodzieje, które okradają państwo i zabierają klientów uczciwie zarabiającym dziewczynom!!! do lekarza idę jutro bo na policzku pojawiła się sącząca rana :/

Gość Marlenna Miccorekkk
dzięki za odpowiedzi. jutro lekarz a później napiszę ten donos, który oczywiście podpiszę imieniem i nazwiskiem

Gość ss kocha kciukiem
oczywiscie, ze mozna anonimowo 80% zgłoszeń to anonimy a oni mają obowiązek to sprawdzić bo w większosci przyapadków nakładają kary i kasa jest :D

Gość ulyfukl
uyuky

Gość Ja non stop piszę donosy
na osoby sprzedające na Allegro odzież. Kupuję najtańszego ciucha i już mam dane.

Gość my pleasure my pain
sama jestes sobie winna, próżna jestes, ludzie głodują a ty hajs przepierdalsz na kosmetyczki, a jak jestes szpetna to nic ci nie pomoże, mam sliczne kolezanki co nigdy u kosmetyczki nie byly :)

Gość Ja non stop piszę donosy
US nie sprawdza jednego nicku, tylko wszystkie zarejestrowane na dany adres. Jedna babka miała 54 konta.

Gość Przeeeeeeeeeeeemek:)
"tak się składa, że za usługę zapłaciłam normalnie!!! więc nie wysuwaj chorych wniosków. dlaczego mam nie zgłosić kogoś kto mnie oszpecił nic sobie z tego faktu nie robi i będzie tak oszpecał kolejnych? dodatkowo takie osoby to złodzieje, które okradają państwo i zabierają klientów uczciwie zarabiającym dziewczynom!!!" Ty głupia pindo, a kto daje zarabiac tym okradającym "Państwo"

Co za kompromitacja wypłyconej umysłowo dziewuszki, najpierw sama idzie do pseudo kosmetyczki, płaci jej za usługę, a później mówi że tacy ludzie okradają państwo. Szczyt głupoty,nr1

Gość wifigdansk
a nie mogłas najpeirw sprawdzic jej kwalifikacji? sorry ale jakby chodzilo o malowanie paznokci to by mi było wsystko jedno czy ma dyplom czy nie ale jak chodzi o taki powazny zabieg jak kwasy na twarz to wrrecz trzeba sprawdzić kwalifikacje zwlaszcza ze gabinet ma w domu.poprostu oddalas swoją twarz w niepewne ręce nawet nie sprawdzając czy ma do tego uprawnienia i to jeszcze w prywatnym domu.teraz to ona moze ci naskoczyć bo mzoe się wszystkiego wyprzsec,mas jakies dowody ze u niej bylas? " co lepsze dowiedziałam się że ta baba ma niezarejestrowaną działalność i nie sterylizuje narzędzi!!!!" a jak się tego dowiedzialas?

Idioto przeczytałeś, że ona na początku nie wiedziała, że działalność nie zarejestrowana i nic wspólnego z sanepidem nie ma??? czytaj ze zrozumieniem chuju. wkurwiają mnie takie śmiecie co czytać nie potrafią.

Gość Marlenna Miccorekkk
po pierwsze pytałam jakie ma kwalifikacje i powiedziała, że jest kosmetyczką. Pisałam o tym na początku. Nie ma zarejestrowanej działalności, bo specjalnie po całym zamieszaniu chodziłam do urzędu miasta sprawdzić CEIDG

Kopacz" a gówno mnie to obchodzi że nie wiedziała, najpierw sie sprawdza do czego się idzie, szczególnie jeśli chodzi o kwestie swojego ciała a później się decyduje, a nie po fakcie. A śmiecie to twoj ojciec pewnie w fabryce sortuje, ruro zgrzybiała.

Przemek sremek- śmieciem musisz być skoro siedzisz na babskim forum nie mając innych rozrywek. dodatkowo cieszy cie dopierdalanie innym. zwykła szuja z ciebie

hahahahah i tego się trzymaj ruro:D Ktos kto mówi do mnie śmiec ja mówie do niego rura,Ruro.

i to Ruro PCV, jednym słowem do gówna.

Gość wifigdansk
po pierwsze pytałam jakie ma kwalifikacje i powiedziała, że jest kosmetyczką. Pisałam o tym na początku. i co uwierzylas jej na słowo? nie żądałaś okazania dyplomów itd...? przeciez kazdy moze tak poprostu powiedziec ze jest kosmetyczką i przyjmowac w domu. a skad wiesz ze ona narzędzi nie sterylizuje?

kopacz ciesze sie że idziesz spac:)

Zaraz kopacz odpisze wcj że jest głupi bo nie wierzy ludzią na slowo:D

Gość tiruriruruuuu
idź dziewczyno i donieś,to najlepsze dla takich co kątem interesy prowadzą,a tacy jak przeeeeemek to pewnie ze wszystkiego korzystają ale podatków nie płacą i najgłośniej krzyczą.

Gość gość
Typowa polska szmata