Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tapczan poranny

Czy sa tu osoby chore na raka

Polecane posty

Gość Tapczan poranny

zastanawiam sie czy sa tu jakies osoby bedace teraz w szpitalu chorujace na raka , przeczytalem niedawno artykul o chorobach nowotworowych i poprostu chcialbym sie dowiedziec czy mozna wam jakos pomoc

Gość a jak chcesz im pomóc?
kim jesteś?

Gość Tapczan poranny
napewno sa jakies mozliwosci ...a kim jestem to nie ma znaczenia... czemu jak ktos chce pomoc to zaczynacie byc podejrzliwi ?!

Gość weeerrrrtrt
najpierw pomóz sobie i zajrzyj do slownika ortograficznego ;)

owszem to ma znaczenie, a dlaczego nie możesz czegoś o sobie napisać i skąd to pomówienie o podejrzliwość? Ty pytasz o sprawy osobiste więc chciałoby się wiedzieć kto zadaje pytanie i w jakim celu.

prosze, wcale nie chodziło o żadną pomoc tylko o zbieranie danych.

Gość Tapczan poranny
ale kurwa zalosni jestescie - jeden debil o ortografie sie czepia a nastepny o kase - sram na was - stac mnie na bezinteresowna pomoc finansowa by ulzyc w cierpieniu komus ale jak czytam te wasze komentarza to juz wiem wszystko co pojebany kraj wszechobecnych hejterow !

Gość kudlata.majka
mój tata jest w szpitalu :(

Gość jagusieńka1212
Nie wiem czy robisz to w jakimś celu... i nie intersuje mnie to zbytnio.. ale w moim najblizszym otoczeniu jest osoba chora, tyle, że pieniadze jej nie pomogą, mamy je... ale i tak zostało tylko kilka dni... Ona chce już odejść... Zbyt mocno cierpi...

Gość jijijoijo;lijhujhu
oddaj krew lub/i zgłoś się jako potencjalny dawca szpiku

Gość KŁAMIESZ,
I ZADŁAW SIĘ SWOJĄ CIEKAWOŚCIĄ I SWOIM WŚCIBSTWEM.

Gość @realil
poprostu się pisze oddzielnie

Gość Clouds*
można poczytać, statystyki są dramatyczne... a potrzebujących wielu i wcale nie tak trudno do nich dotrzeć

Gość sddsdfdfdffg
ten cham i prostak zrobil 2 byki, widocznie ty tez jestes upośledzona umyslowo ;) weź sie chamie doucz polskiego, a potem pomagaj, chamie i prostaku obrzydliwy

Gość Tapczan poranny
a mnie nie intersuje wasze opinie odnosnie bledow, bo jak mam szanowac pozerow dla ktorych wazniejsza jest ortografia niz chce wsparcia krew oddawalem , pieniadze dawalem na walke z nowotworem pewnie mialbym jak reszta na wszystkich dookola wyjebane ale sam kiedys przechodzilem przez te problemy stad chec pomocy

Gość Tapczan poranny
teraz nawet jakby sie ktos zglosil to podejrzewalbym ze to naciagacz bo jak widze wasze posty to widze ze rak to was zzera od nienawisci do wszystkich innych

Gość Tapczan poranny
ktos mi placic za prowokacje ? debil ! jestem w pracy nie bede siedzial na tym durnym forum caly czas i patrzyl co piszecie przede wszystkim wpierw sie spytalem czy mozna jakos pomoc a ze sie wkurzam normalne jestem cholerykiem :P

Gość wcale nie chciałeś
TO PRZESLIJ PIENIĄDZE 2 OSOBOM KTÓRE NAPISAŁY ŻE POTRZEBUJĄ, GDZIE JEST TA TWOJA DOBROCZYNNOŚĆ, FAŁSZYWY NIEZRÓWNOWAŻONY KRETYNIE.

Dzięki ale tu się pisze raczej w pospiechu, mozna sie czepaic ó czy ż, rz ale żeby takich dupereli..

Gość źle zaczęty temat a szkoda
wierzę jednak w dobre intencje autora...

Gość menda kadrowa
fundacje teraz reklamują się, żeby im wpłacać 1%. Podzwoń, popytaj, może gdzieś się możesz poudzielać.

Gość Ania Łódź 27363513
witam, od dłuższego czasu zastanawiam sie nad tym, ze mogłabym w jakis sposob pomóc osobą cierpiącym, chorym dziecia itd, mysle o wolontariacie, chciałabym dać drugiemu człowiekowi coś od siebie, bo nie każdy ma dobre życie, ja mam zwykłe, normalne, czasami bardziej radosne, moze mogłabym kogoś podnieść na duchu, chiałabym też oddać szpik, może komuś by pomógł, jakie peirwsze kroki musze poczynić, czy mam gdzies znaleść jakąś organizacje i zgłosić się na ochotnika? bo przeciez do szpitala mnie chyba nie wpuszcza, na pewno osoby które maja swoje rodizny nie beda zainteresowane moim towarzystwem, ale może ktoś samotny ?

Gość artificial flavour
Ja obecnie choruje. Co chcesz wiedzieć?