Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny wybór.

Dwóch facetów sie o ciebie stara. Którego wybierasz?

Polecane posty

Gość kolejny wybór.

(Imiona wymyślone). x Facet a) Andrzej to wysoki, przystojny brunet. Jest miły, uczciwy, zabawny, ma ciekawe zainteresowania. Andrzej jednak jest człowiekiem mało ambitnym i nie myśli o karierze czy zdobywaniu pozycji w życiu. Ma pracę, mieszka w kawalerce. Andrzej jest ciekawy świata ale ograniczenia finansowe i naturalne lenistwo sprawiają że rzadko decyduje się na jakąś podróż czy wyjazd. x Facet b) Krzysztof to średniego wzrostu bardzo przeciętnie wyglądający mężczyzna. Podobnie jak Andrzej, Krzysztof jest miły, uczciwy, zabawny i ma wiele interesujących zainteresowań.Krzysztof jednak jest bardzo ambitny, ma własną bardzo dobrze prosperującą firmę którą ciągle rozwija. Mieszka on we własnym luksusowym apartamencie. Krzysztof uwielbia podróżować. To weekend w Paryżu, to w Barcelona, to wczasy w Meksyku, USA, Włoszech i wielu innych miejscach. Krzysztof jest ciekawy świata i chce czerpać z niego jak najwięcej. Jest pracowity. x x x x x Którego Pana wybierasz i czy byłabyś mu wierna?

Pytanie nie dość ,że retoryczne ,to jeszcze debilne :D:D:D:D:D:D:D

Gość kolejny wybór.
Retoryczne? Może akurat znalazłyby się kobiety które dałyby szansę drugiemu facetowi.

Gość ddgereeeee
drugiemu na pewno :D ale panu a) wątpliwe :D

Gość pusta blondynka
wybrałabym Andrzeja bo jest przystojny :D tylko jedna cecha mi nie odpowiada... "naturalne lenistwo" :O

Gość ddgereeeee
wypowiedź jak na blondynkę przystało :D:D:D:D

Gość Oczywistym jest, że wybieram
tego, do którego cos czuję:O Rozumiem, że Ty do żadnego nic, bo chłodno kalkulujesz. W takim razie kalkuluj dalej- z 2 bardziej się opłaca puścić

Gość kolejny wybór.
Pytanie zawierało część "i czy byłabyś mu wierna" na którą brakuje odpowiedzi. A co to znaczy że do kogoś coś czujesz? Na początku czuje się tylko pociąg fizyczny, wiadomo że Andrzej by cię początkowo dużo bardziej pociągał niż Krzysztof.

Gość wyszkujuc wspomnienia
ja wybieram a wole zyc skromnie ale z super wygladajacym chlopakiem ktorego wszystkie beda mi zazdroscic

Gość kobiety od wieków
zazdrościć i po kątach mu duupy dawać :D:D:D:D

Gość święta prawda
b, zazdrościć mogą nie koniecznie wyglądu ale człowieka :D za 40 lat też pomarszczonego dziada ci będą zazdrościć szmato ?

Gość sasssssssssss
czyli pierwszy jest przystojniejszy a drugi ma wiecej kasy i checi, dobrze zrozumiałam?

Gość sasssssssssss
bardziej by ci zazroscily kolezanki podrózy do Meksyku niż przystojniaka :P biednego przystojniaka nie jest trudno znalesc, gorzej z bogaczem, bo wiekszosc chce luksusy :P Ja bym wybrała tego, z którym lepiej się czuję- z którym lepiej mi się rozmawia, który mnie pociąga itp Ogolnie lepszy jest facet z ambicjami. Miałam kiedys przystojnego bez ambicji, i to mi przeszkadzało. Teraz też mam przystojnego i z ambicjami. Wiadomo, każdy ma inny gust. Ale ludzie, którzy Cię znają nie zazdroszczą Ci kogoś pieknego. Np koledzy zazdroszczą np ze ktoś ma piękną dziewczyne, ale jesli zaczynają z nią rozmawiać i stwierdzają, ze ma okropny charakter itp to juz przestają zazdrosic (chyba ze to są faceci, którzy biorą pieknosci na 1 noc)

Gość t56yg7u8i9
Wybrałabym tego, którego bym kochała. Tak "na zimno" nie chciałabym żadnego z nich. Ale zapewne większe szanse (tak ogólnie) ma ten drugi, bo kobiety na poziomie nie lubią leniwych facetów.

Gość nienormalni jesteście, masakra
odpowiedź c :D faceta, który stawiałby mnie na pierwszym miejscu, który pokazywałby jak bardzo mu na mnie zależy, że to właśnie mnie kocha, który podobałby mi się fizycznie bo to też jest po części ważne, ale nie piszę, że musi być przystojny niczym Panowie z piśmideł, musi mieć to sławne "coś" dla mnie, poza tym nie musi być bogaty itp, po prostu musi mnie kochać a ja jego, pieniądze raz są a raz ich nie ma. No cóż opisałam mojego męża i jestem mu wierna :)

Gość 56577uyetyegd
biedny i co gorsza leniwy facet bez ambicji zaczyna kobietę bardzo szybko wkurzać i nawet uroda młodego Brada Pitta nie uratuje takiego związku

Gość BRAT PIT
spo spoko, ludzie sie zmieniają :P a propo, pity wypełnione?

Gość cisi misi
Jak b jest bardzo bogaty to wybrałabym jego bo o wiele bogatych jest dużo mniej niż przystojnych. Najlepiej jakby był i bogaty i przystojny ale jak się ograniczmy tylko do tych dwóch to lepszy drugi wybór. Zawsze kiedy mój mężulek byłby w pracy ja mogłabym się spotykać z przystojnym kochankiem więc miałabym w pewnym sensie i jedno i drugie :)

Gość odpowiem 67
Jedyna poprawna odpowiedź to: kobieta zawsze wybierze bogatszego (choćby twierdziła co innego).

Gość fantksksksksksksksska
Obu. Pierwszy do łóżka, drugi na co dzień :)

Gość podroznik odpada !!
tacy faceci sa problemem. zalezy czy pracowitosc odnosi sie do jego pracy zawodowej a w domu lezy jak kloda w stercie syfu sprzed tygodnia ? Dla mnie facet MUSI BEZWZLGEDNIE UMIEC i CHCIEC sprzatac po sobie w domu, a nie czekac na wyreczenie jak ostatnia offerma !!! Ja zawsze jestem wierna i zadne cechy faceta tego nie zmieniaja. Wybralabym tego ktory by mi sie spodobal wizualnie, byl inteligentny, pracowity i zaradny, czyli zaden z tych dwoch :)

Gość biedny i brzydki
wymienilas chechy faceta idealnego intelignetny, bogaty, przystojny... przejebane maja niektorzy o ile mozna nd pierwszymi dwoma pracowac tak trzecie jest stale :(

Gość podroznik odpada !!
nie napisalam, ze ma byc bogaty jak celebryta lecz musi pracowac na siebie, byc pracowitym i pomocnym w domu, leni nienawidze, a inteligentny i przystojny to zadne wywindowane wymagania, faceci rowniez chca ladne, piekne atrakcyjne kobiety i inteligentne - ten sam wozek i do tego zaradne w domu.

Gość narzekalnia
Wybralam pana B dziewiec lat temu i tak jestem i bede mu wierna :)

Gość a jjaaaaaa
Krzysztof oczywiście . Żadnych wymuskanych leni , nie jestem złota rybka i krowa dojna

Gość kolejny wybór.
Widzę że opinie są prawie podzielone. Niektóre panie nie zrozumiały pytania w którym nie było odpowiedzi "żaden" albo "obaj". Wyglądałoby na to że gdyby każdy z przykładowych panów z tematu zaczął o was zabiegać, obydwu kazałybyście spadać.

Gość nie pięknaaaa
Wybieram MIŁOŚĆ