Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sdaf

Moje przemyslenie

Polecane posty

Stwierdzam - oczywiscie generalizuje niepotrzebnie - ze kobiety nie umieja wybaczac. W wiekszosci mysla ze moga wszystko a jak uslysza krytyke mocna w ostrych slowach to juz im sie psycha odwraca, ze to nie tego w zyciu szukaly, ze im sie uczucia odmieniaja i ze facet nie jest juz tym z kim chcialy tak naprawde byc. Oczywiscie mowie o krytyce uzasadnionej. Z facetami jest inaczej -przede wszyskim w realcjach mesko-meskich ( nie uczuciowych i seksualnych :) ) najwyzej sobie dadz po mordzie i nastepnego dnia jest ok . Patrze i widze ze dla kobiet jest to poziom realcji nieosiagalny. Wiadomo ze zle slowa bola ale nie mozna robic co dusza zapragnie zwlaszcza jesli sie uwaza ze jest bliska realcja. I te zle slowa powinny byc odebrane odpowiednio nie fochem lub czyms gorszym. Stwierdzam ze wiekszosc kobiet nie umie wybaczac co gorsza krytyki za to co nabroily

Gość nie mam pojecia nigdy
nie wiem o czym piszesz, niestety mam za maly mosk

nie podejmuj sie wykonywania czynnosci, ktore cie przerastaja

innymi slowy jak op...sz baba za to ze cos sp...la mimo iż ewidentnie dala ciala po calosci to ona sie obraza bo jak mozesz slowo powiedziec i foch lub zerwanie ...a juz napewno myslenie ze jak on tak moze i strutu gacie z drutu :)

Gość nie mam pojecia nigdy
a jeszcze bardziej przystepnym jezykiem to jakby to brzmieć

ja znow zrozumialam tylko czesc pierwsza ostaniej wypowiedzi , reszta jest dla mnie mocno niejasna .O co Ci chodzi tak naprawde ?

Gość twoja mala dzintara
jest dokladnie tak jak piszesz a to wszystko wynika z tego prostego mechanizmu ze kobiety sa bardziej emocionalne i pojmuja swiat i relacje miedzy ludzkie emocjami czyli cienkoskornoscia.

Gość twoja mala dzintara
..natomiast nie negowalabym takiej postawy i reakcji jako gorszej czy tez wybrakowanej w porownaniu z meskimi reakcjami na wnerw, ona jest po prostu inna bo wlasnie na tym m.in polega roznica plci

Gość twoja mala dzintara
kobiety wyczuwaja wiecej niuansow "miedzy wierszami'' stad ich percepcja w odczuwaniu problemu i krytyki jest zlozona i zdaje się miec wiecej niz kilka przyczyn, ktore fakt wcale nie musza sie pokrywac z intencjami mezczyzny. z gruntu bledne jest okreslanie tego mechanizmu reakcji jako gorszej bo to tak, jakbys obwinial ferrari ze nie jest tak silne jak czolg a czolg ze nie jest tak aerodynamiczne jak ferrari. to sa dwa horyzontalnie rozne pojazdy

moze faktycznie pokretnie napisalem, ale widac da sie zrozumiec,, ja chyba nigdy sie nie przyzwyczaje do tej emocjonalnosci:) tzn z rozgoryczeniem patrzeze ze niektorym kobietom wrocic do normlnego trybu po klotni:) no cozz:) nie ma w sumie o czym dyskutowac temat bzdurny jak wiekszosc:) tylko tyle ze czas szybciej plynie :)

...patrzeze ze niektorym kobietom TRudno wrocic do normlnego