Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniejestdobrze

Co jest nie tak..

Polecane posty

Gość nicniejestdobrze

Nie wiem co jest nie tak u mnie.. Nigdy nie miałam kogoś na poważnie, kto by tak naprawde kochał. Jeszcze do niedawna mi to nie przeszkadzało, bo czułam się wolna, niezależna, imprezy, znajomi, ogólnie bez żadnych ograniczeń. Ale od pewnego czasu zaczyna mi bardzo doskwierać samotnosć. Ale taka z powodu braku faceta..tego jedynego, który byłby najwazniejszy. Teraz dopiero poczułam, że wszystko czego potrzebuje to właśnie to, po prostu miłość. Ale nie na tydzień, czy dwa, tylko w końcu coś prawdziwego, szczerego. Nie chce już tak dłużej udawać, że jest mi samej dobrze, bo codziennie naprawde czuje sie źle, bardzo mi czegoś brakuje. Wszędzie zakochani, szczęśliwi, a ja ciągle sama.. Głęboko analizuje, co jest nie tak ze mną, bo może tu jest problem. Ale sama nie wiem co mogłoby być nie tak. Jeśli chodzi o wygląd, to nie mam za wysokiej samooceny, ale będąc obiektywną twierdzę że jestem ładna, i facetom też sie nawet podobam. Dbam o siebie. Nie mam żadnej nadwagi, ubieram się przeważnie kobieco, tak jak się im podoba. Z charakteu też myśle że jest ok, ogólnie jestem miła, uśmiechnięta, a w głębi wrażliwa, uczuciowa. Chłopakowi, którego kocham byłabym w 100% wierna. Zawsze kiedy mogę pomagam przyjaciołom, można ze mną o wszytskim pogadać, nie jestem śmiertelnie poważna, lubię zartować, szaleć, aktywnie żyć. Nie skupiam się nadmiernie na sobie, nie marudze jakos bardzo bez powodu. Juz nie wiem co mam robic..moze macie jakieś pomysły, rady, swoje podobne historie? Czuje sie w tym całkiem sama..

Gość nicniejestdobrze
ok, zgadzam się z tym, tylko, że takie czekanie jest nie do zniesienia,zwłaszcza kiedy tylko tego brakuje.

Gość tungabungaf5566777888887uhvbn
odbij jakieiś lasce faceta i tyle co się będziesz przejmować one się nie przejmują że Ty jesteś sama tylko latają z tymi swoimi fagasami za rączkę takie uchachane co to one niby nie są trzeba też być wrednym inaczej się do niczego w życiu nie dojdzie i zawsze będzie się nieszczęśliwym zero tolerancji dla tych którzy ukradli nasze marzenia

Gość UWAGA NET NIE TAKI ŻŁY
Może w necie kogoś poznasz, ale z tym trzeba uważać bo około 85% ludzi jest tam fałszywych. Ja poznałem na jednym z portali pewna kobiete która teraz jest moją zona :P. POWODZENIA

Gość nicniejestdobrze
dziękuje:) co do odbijania chłopaka, to nie jest to dobry pomysł, chcę żeby to było szczere i prawdziwe a nie z jakiejś zawiści i zazdrości. Poza tym również on ma kochać i zdobywać, a nie ze mną zdradzać; )