Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurellka24

Dwie dziewczyny. Która z nich zwróci twoją uwagę?

Polecane posty

Gość Dokonajcie wyboru przy urnie
Obydwie :P🖐️

Gość Dokonajcie wyboru przy urnie
Zbieram Ślimaki :)🖐️

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no ale z opisu to obie mogą być zarówno bardzo ładne jak i bardzo brzydkie :D. W Polsce raczej ta druga zwróci uwagę. Bo jednak ciągle osób o ciemnej karnacji jest mało. Do tego kręcone włosy do pasa też zwracają uwagę. W sumie każde ładne włosy do pasa zwracają uwagę.

Gość 28 lat i po rozwodzie
Od kiedy to blade blondynki z delikatna twarza sa uwazane za seksowne? Jedna wiesniara z druga wymaluja sobie wlosy na platynowy blond i sa uwazane za tanie i latwodostepne za granica....

Gość cgdhnjtgfnjjfrtrh
kinga stefanka jestes załosna leviatan to zezowaty prawik z pryszczami a ty się przed nim mizdrzysz. masakra:O ludzie opanujcie siię bo nie wiecie jak ktos wyglada w realu. Ja akurat wiem bo widziałam jego zdjecie

Gość yyy po 1
czemu niby blond to puszczalska wypraszam sobie mam jednego faceta z którym 5 lat jestem i w wieku 21 z nim poszłam PIERWSZY raz do łóżka...długo robiłam blond pasemka sporo ich było i bardzo dobrze mi w nich było ale zachciało mi się zmian no i co? po 3 latach wróciłam do jaśniutkiego blondu platyna? no nie raczej kolor chowającuy się za magiczną nazwą krystaliczny super jasny beżowy blond czy jakoś tak tym razem na całośc nie pasemka no i sorry ale w tym kolorze wyglądem rewelacyjnie tzn nie sorki bo zaraz wyjdę na zadufaną w sobie pustą dziewczynkę jest mi w takich po prostu najlepiej i każdy mi to mówi... nie ważne jaki kolor ważne że zadbane i nie mega sztuczne tak jak właśnie takie aż wybielone włosy lub na maksa czarne które też trącą tandetą...aaaaai ok długie włosy super przecież to symbol kobiecości nie...ale sorki mam znajomą ma włosy cienkie nawet bardzo takie właśnie tandetnie czarne i je prostuje ma prawie do korzonek i co z tego jak to sznurki są fuuuu

Gość prawictwo pospolite181
JA bym wybrał tą , która by mnie bardziej kochała