Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iksen froggggg

Dalibyście Parze Młodej pustą kopetę jako goscie weselni?

Polecane posty

Gość Iksen froggggg

jw. ?

Gość Iksen froggggg
nie pytam kto dostał tylko czy osobiście dałabyś taka kopertę?

Gość imitation of life
Nie zrobiłabym tego.

Gość 323
a moze po prostu nie idz na to wesele i juz

Gość Jednym słowem mówiąc
Skoro zadajesz takie idiotyczne pytanie to radzę odpuść sobie i nie idz na wesele skoro ciebie nie stać.Moim zdaniem to wielkie świństwo tak postępować😡 Teraz goście podpisują swoje koperty, a młodzi nawet otwierają w ich obecności:D i skompromitujesz się na maksa!

Gość xcfdfxdf
wiec to zle swiadeczy o parze mlodej bo oni robia wesele po to by skosic kase a nie po to by uczcic ten dien z najblizszymi. jesli pare mloda nie stac na weselicho to neich go kurwa nie robi

Gość Iksen froggggg
ja nie idę na żadne wesele, po prostu pytam bo na forum ślubym ktoś napisał ze dostał pustą kopertę na wesele od gościa i wszyscy po tej dziewczynie jadą ze to nic złego że ktoś dał pustą kopertę, że goście nie muszą nic dawac. dlatego weszłam tu i zapytałam czy jest ktoś kto dałby pustą kopertę parze młodej?

Gość nicht do wiary
kurka po co piszesz dwie odpowiedzi na ten sam temat,jedna odp pod nickiem czarnym a druga pod orange??

Ja- kiedy organizowałam mój ślub- też byłam zdania, ze goście nie muszą mi nic dawać. Miałam dużo znajomych- studentów- dostaliśmy więc dużo drobniejszych rzeczy, nie kontrolowałam kopert. Mimo to uwazam, że wręczenie pustej koperty to chamstwo. Uważam, że jeśli ktoś nie ma środków finansowych, żeby robić drogie podarunki dla młodych to lepiej żeby kupił jakiś drobiazg niż robił takie obciachowe numery

szczyt chamstwa. mowie co chcecie ale nie wypada dac mniej niz para mloda placi za goscia. czyli jesli placa 200 to nie wypada dac mniej od osoby. musi sie zwrocic przynajmniej. takie jest moje zdanie. juz mozecie po mnie jechac :D

Gość nicht do wiary
Jednym słowem mówiąc Skoro zadajesz takie idiotyczne pytanie to radzę odpuść sobie i nie idz na wesele skoro ciebie nie stać.Moim zdaniem to wielkie świństwo tak postępować Teraz goście podpisują swoje koperty, a młodzi nawet otwierają w ich obecności i skompromitujesz się na maksa! od razu widac po stylu pisania i interpunkcji ze to twoja wypowiedz :D

Moje zdanie jest takie, że jeśli zaprasza się biednego studenciaka, niezbyt zamożną babcię czy kogoś w trudnej sytuacji to trudno wymagać od niego grubej koperty. Gości nie zaprasza się dla kasy. Każdy daje tyle, na ile go stać. Chociaż faktem jest, ze pusta koperta jest chamstwem. Jeśli ktoś nie ma- niech uczciwe podejdzie do sprawy a nie udaje, że ma wielki gest

Gość nicht do wiary
a dziekuje dziekuje;)nie musisz klaskac:)

Gość jjjkkkzuza
oczywiście, tak wszyscy robią teraz

Gość julka fulka
już kilka razy dawałam pustą i dalej zamieżam