Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vendi

Jego matka

Polecane posty

Jestem z chłopakiem prawie 2 lata. Ostatnio zerwąłam z nim i przelizałam sie z innym chłopakiem. Dowiedział sie o tym i mnie znienawidził po misiącu zaczełam sie znowu o niego starac. Udało mi sie. Moi rodzice nie wtrącaja sie w moje życie i to z kim jestem i ile razy . Natomiast jego matkla rozpowiedziała na miescie samych złych rzeczy o mnie- wobec niej zdrada to przespanie sie kims. Lecz ja tego nie zrobiłam ! Ostatnio byłam u niego i akurat wrocił do domu jego ojciec srednnio zadowolony był z mojej wizyty i z tego,ze znowu razem jesteśmy. Porozmawiał z mama na ten temat. Jednak ona stwierdziła,ze sie nie bedzie od mnie odzywac i ze mi nie ufa i za zjakis czas znowu z nim zerwe aon bedzie przechodził znowu to samo. Co zrobić ? Czy jego mama ma prawo mnie obrzucac błotem za to,ze zerwałam z jej synem a po miesiacu wrocilismy do siebie..

w sumie nie dziwię sie jego matce..bo zerwalas z nim a potem przelizałas sie z innym o on sie dowiedział..a jego matka ma zal i jest po prostu zła na ciebie..ale to ze rozpusciła o tobie plotki to nie powinna tego robic..powinna to zachowac dla siebie..a tak po za tym jego matka mowi ze nie bedzie sie do ciebie odzywac..trudno...czym predzej czy pozniej i tak sie odezwie (może)