Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa....:):)

Znajomosci.... Polacy w Bristolu.

Polecane posty

Czesc, pomyslalam sobie ze przez forum moznabyloby nawiazac jakies znajomosci... Pewnie jest wiele osob ktore tutaj przyjechaly i tak naprawde nie moga sie odnalesc i pobyt tutaj konczy sie na tym ze facet idzie do pracy a kobiety siedza w domu i czasami nie maja doslownie co ze soba robic, a w taki sposob mozna zwariowac wiem cos o tym.... Dlatego chcialam zaproponowac moze nawiazanie jakis znajomosci... Mieszkam w okolicy Avonmouth, Shirehampton nie mam wogole znajomych doslownie nie mam do kogo geby otworzyc.... moze mieszka ktos niedaleko i chcialby nawiazac kontakt nie ukrywam ze chcialabym miec tutaj kolezanki pogadac wyjsc czasem na spacer itp jak w Polsce wkoncu nie przyjechalam tutaj siedziec w czterech scianach.... Co o tym myslicie????

Gość Czester33
Siema Justa Ja mieszkam w Avonmouth Jesli chcesz pogadac to napisz

Czesc fajnie ze ktos sie odezwal pewnie ze chce... Twoj pseldonim Czester oznacza kobiete czy mezczyzne? Ile juz jestes w Angli, w Bristolu co tu porabiasz?

Gość Czester33
Jestem Mężczyzną. Ja męczę sie juz w Bristolu prawie 3 lata Co mogę robić w Anglii - Pracuje aby sie czegoś do robić Moze sie zgadamy na gg?

Gość gość
hej ja mieszkam na barton hill ,jesli masz ochote odezwij sie ;) aneta366@op.pl