Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsdkv,nmv

prosze niech ktos mi pomoze znalesc prace Lublin

Polecane posty

Gość nsdkv,nmv

juz nie mam sily :(((((( podejme sie kazdej pracy ale gdzie nie pójde to nikt mnie niechce, nie mam juz siły :( codziennie chodzic wszedzie na piechote rozsylac cv, chodzic na rozmowy potem szkolenie i oczywiscie po szkoleniu dowidzenia ludzie sie okrutni tylko chce wykorzystac i nic nie zaplacic :( mam dosc tego zycia :((((

Gość fotel
w lublinie nie ma żadnej pracy ,bo za dużo wieśniaków takich jak ty zjezdża tu studiować.później zostają tu te magystry i są szczęśliwi jak dostaną coś za 1500 brutto.niestety przez nadmiar kiepskich uczelni rynek pracy i nieruchomości w lublinie to tragedia.

Gość nsdkv,nmv
wiesz co wypraszam sobie nie jestem zadnym wieśniakiem i mieszkam w lublinie od urodzenia, a tak wogole ludzi ze wsi powinno traktowac sie z szacunkiem !

Gość młody przedsiębiorca
Z miejsca bym Cię zatrudnił, wyglądasz na płaczliwą mameje która prosi się o kopa w tyłek od życia, ale dopiero w kwietniu i we Wrocławiu. Na początku zarabiałabyś około 1600 zł netto, po kilku miesiącach troszkę więcej. :P

Gość młody przedsiębiorca
No i chodzi o sprzedaż i pakowanie przesyłek w sklepie z akcesoriami do komputerów i notebooków. Żadna agencja, pewnie zaraz się jakiś kretyn podszyje. :)

Gość xdfszee
podaj gg jak mozesz

Gość fotel
nsdv jak byś mieszkała w bloku z całą zgrają takich przyjezdnych studentów szybko zapomniałaś byś o szacunku.

Gość gjhgjh
młody przedsiębiorca-a ty ile miesiecznie zarabiasz?

Gość nsdkv,nmv
nie jestem zADNA MAMEją wiecie co wy to tylko obrazac potraficie..... szkoda ze dopiero w kwietniu

Gość inżynier serwisowy bann
Ja pierdole znowu sie zaczyna dopiero wczoraj to samo. Rozpisz sobie co potrafisz a potem wysyłaj cv pod stanowisko a nie ja wszystko potrafie

Gość nsdkv,nmv
fotel no to sie mylisz

Gość nsdkv,nmv
inzynier widze ze nie zrozumiales tego co ja napisalam.... ja wyslylam codziennie po kilka cv, chodze, roznosze a i tak nici z tego w dzisiejszych czasach nie ma tak ze wybieram sobie co chce robic i od razu mam prace dziwne ze tego nie rozumiesz

Gość nsdkv,nmv
fotel ja o szacunku zawsze pamietam