Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokiki

Lewatywa u dziecka

Polecane posty

Gość kokokiki

Mojemu synkowi(3,5 roku) lekarz zalecił robienie lewatywy 3 razy na tydzień. Ja doświadczenie w robieniu lewatywy mam ale jest inny problem mianowicie mój synek strasznie się wyrywa. Ja nie mam męża więc nie może mi pomóc. Znacie może jakieś sposoby na przytrzymanie dziecka bo tłumaczyć już próbowałam bajeczki też były i nie poskutkowały.

Gość skarpetka22
porypańcy kto normalny robi dziecku lewatywy dureń ostatni!!! a co się dziej? naparz mu ziółek ja bym taką matke zabiła, co mi do dupy rurke wkłada..

moja 3 latka zjadła dzis 4 suszone sliwki i posrała sie jak sie patrzy:d ja zreszta tez:D dorosłym sie wypróznianie reguluje dietami a co dopiero dzieciom. glupi pomysl ta lewatywa

Gość skarpetka22
a może ty mądra, tombaka się naczytałaś i robisz te lewatywy oj, żal mi dziecka! żaden, powtarzam żaden lekarz nie zaleca lewatywy lewatywy to się robi przed porodem albo przed operacją... a nie dzieciom durna babo, rozwalisz dziecku zwieracz i bedzie srało w gacie całe swoje życie i ciebie przeklinało! sobie zrób te lewatywę i dorzuc jeszcze tłuczonego szkła, na mózg pomoże

Gość skarpetka22
wiem o wariatach, co uprawiają z dzieckiem sex i robia mu lewatywy podam cię do opieki i na policję

Gość kokokiki
Ale lekarz zlecił i trzeba zrobić no ale jak?

Gość cjdueyuyew
Coraz głupsze te prowokacje

Gość kokokiki
Jakie prowokacje?

Gość kokokiki
skarpetka22 najwyraźniej się nie znasz na lewatywie wogule więc może najpierw coś poczytaj na ten temat (google, książki, czasopisma) a nie oskarżaj