Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataalia

Chcę schudnąć 5 kg, przyłącza się ktoś. ?

Polecane posty

Gość Nataalia
napiszcie jutro co jadłyście:) może jakies pomysły fajne bedą ;))

Gość DDS
Ja się przyłącze :)) 3 dni byłam na prawie kapuścianej i jutro znowu zacznę bo zupa mi smakuje, poza tym podjadam owoce i wędlinę ;] ale efekty są. Od jakiegoś czasu zrezygnowałam z pieczywa (dziś zjadłam 2 kromki) słodkości i staram się odżywiać zdrowiej. Do Świąt chcę -5.

Natalia, ja też piję te herbatę, mi smakuje, wypijam ok 4 filiżanek w ciągu dnia + herbatka czerwona slim spalanie . smak ma dobry :)

Gość Nataalia
śniadanie - 3 kromki razowego chleba z serkiem topionym i ketchupem . + herbata zielona

Gość Nataalia
DDS - ja kiedyś taką slim piłam przed cwiczeniami i chyba pomagała :) dziś ją muszę kupić ;)) 5 kg w 5 tygodni ? czy za długo, za krotko ?

witam ja postanowiłam snaidanie zjesc syte bardziej od pozosta lych dan bo wiem ze nie bede podjadac pozniej 4 kromki razowe z serkiem mascaropne z bazylia i ziolami i suszonymi pomidorami, ( taki w plasterkach )- wypiłam kawe z 1 lyzeczka cukru bez mleka , zajrze tu pozniej jade na zakupy

hej :-) A wiec ja zaczynalam 1 lutego. Odstawilam biale pieczywo, jem wasa albo razowe.slodycze raz na tydzien zjem kostke czekolady ;-) ale pozatym chipsy ciasta batony itp tabu. Slodkie gazowane napoje i piwo tez skreslilam.pije wode i herbate zielona a raz w tyg pozwalam sobie na puszke coli zero. Odstawilam tez ziemniak tluste sose. Tluste zupy . Smazone potrawy. Jem duzo ryb zapiekanych w piekarnik , kurczak, jajka w roznej postaci , zupy, salatki i surowki , jogurty, Do tego staram sie 3 -4 razy w tygodniu ruszsc sie - w moim przypadku to Zumba :-) Dzisiaj np jem na sniadanie jogurt Activia . Na obiad rybe zapiekana z papryka i pomidorami do tego ryz brazowy i salata zielona . A o kolacji jeszcze nie myslalam ;-) Pozdrowienia :-)

Zapomnialam dodac ze jem tylko miedzy 9-18 . Wczoraj troche zgrzeszylam wieczprem ale jestem.przed @ i ciagle mam gloda ;-) Przed ciaza wazylam 54 kg i to.tez jest moj cel ale bardziej chodzi mi.o poprawienie syweltki bo szczerze wiem.ze teraz po.ciazy nawet jak.schudne do 54 moje cialo nie bedzie wygladalo jak te 4 lata temu ;-)

Gość a ja jestem....
od tygodnia na diecie norweskiej- mam około 4 kg mniej:) podam link do tej diety v http://www.szukaj-diety.pl/index.php/dieta-norweska/ v jesteś najedzona a organizm spala kalorie tym więcej, im więcej mu dajesz. Nie można jeść po 18-tej i należy pić 1-1,5 l. wody niegazowanej. Efekty są! pozdrawiam:)

Gość Nataalia
witaaam :) napisze co dziś jadłam na śniadanie 3 kromki chleba z serkiem topionym i ketchupem, potem jogurt z activi pitny, na obiad byłam w restauracji z przyjaciółką i zamowiłam zestaw dziecięcy. filet grilowany z kurczaka i zamiast frytek dwie porcje surówek. pomimo, ze dziś piątek i że nie jem mięska jakoś się skusiłam dzisiaj, przed chwila zjadłam jabłko, potem jeescze jakaś mala kolacyjka. moze kanapka z serkiem + jogurt. + duzo wody. o 18 zacznę ćwiczyć przez ok.30 minut. :))

Gość Nataalia
chyba spróbuje tą dietę norweską:)

Cześć ") Śniadanie 2 jajka smażone na odrobinie masła potem 2 miski kapuścianki - ta smaczna zupa co energii nie daje miedzy czasie jabłko 1/3 makreli wędzonej a teraz 1 kromka chleba razowego ,3 plastry wędliny drobiowej i pół ogórka kiszonego. Miedzy czasie 2 kawy i kolka zielonych herbat :D przed snem zjem jeszcze "kapuścianej" albo jabłko i oczywiście herbatka slim.

i właśnie sobie przypomniałam że dziś piątek, w piętki nie jem miesa, trudno, już po

Gość Krzysia K.
HEJ :) 🌼 To może ja się przyłącze do was:) W skrócie w grudniu 2011 urodziłam córkę :) przed ciążą ważyłam grubo ponad 80 kg:( [wzrost 160] po ciąży schudłam w 8 miesięcy 20kg wiadomo musiałam być na diecie karmiłam piersią, ale potem zaczęłam podjadać itp i efekty takie że spowrotem przybrałam na wadzę ale na szczęście nie już te 80kg, ważę 67 kg i te 7 kg za dużo jeszcze. Pozdrawiam. Dziś zjadłam na śniadanko parówkę drobiową razem z córcią i kromke chleba, na obiad rybka z ziemniakami(bez tłuszczu) i do tego buraki. w między czasie jabłka i piję wodę i herbate zwykłą. niestety podjadłam kawalkiem ciasta ;p ale to zanim znalazłam wasz temat o odhudzaniu i od tej pory koniec z słodkościami:) napojów gazowanych i tak nie piję bo nie mogę ewentualnie wode min gazowaną, słodycze mnie nachodzą podczas okresu tylko więc może mi sie uda:) kolacji z racji tego że już 18 nie jem. małej tylko coś zrobię na kolacyjkę.

Gość Krzysia K.
dokładnie przed ciążą ważyłam 86kg Teraz 67kg mój cel 60 kg marzenie:) ale jak dojde do 62 będę naprawdę szczęśliwa

przyłączam się. jestem na diecie 1000kcal + trochę ćwiczeń. waga: 52kg wzrost: 160cm

Cześć. Cichutko tu. Ja już po śniadanku, dziś spore bo 3 małe jaja + kromka pełnoziarnistego chleba ze słonecznikiem i 2 plasterki drobiowej i miedzy czasie garść chrupek czekoladowych od córci :D

Gość Haylie
Cześć Dzisiaj na śniadanie zjadłam dwie kromki chleba graham z pomidorem, polędwicą z kurczaka i szczypiorkiem. Zrobiłam pyszne kanapki :) Na obiad jeszcze nie wiem co zrobię. Wczoraj kupiłam w Kauflandzie zieloną herbatę o smaku cytrynowym. Niestety nie jest dobra w smaku, ale dam radę wypić. Miłego dnia

Ja piję na zmainę, zieloną, czerwoną i slim , mi smakują, chyba kwestia przyzwyczajenia :) Miłego

Gość Haylie
Ja kiedyś już próbowałam pić zieloną, ale smakowała okropnie. Teraz też nie smakuje dobrze, ale jak trzeba to wypiję. Wiem, że dobrze spala tkankę tłuszczową. Zaletą zielonej herbaty jest to, że po jej wypiciu nie chce się jeść :)

Gość Nataalia
ja wczoraj jogurt czekoladowy zjadłam i to po 20 ;o grzeech ;/ ale dziś ćwicze na skakance to mam nadzieje, że uda mi się to spalic. ; )

Gość Haylie
Cześć :) Jak Wami mija niedziela ? Mi mija bardzo dobrze. Zaraz biorę się za ćwiczenia. Śnieg już u mnie nie pada. Mam nadzieję, że jeszcze trochę i przywitam wiosnę :) Już nie mogę się doczekać pierwszej wiosennej przejażdżki rowerem :)

Gość witch15
ja się przyłączę!! chcę, żebyś schudła 5 kg

Gość kto ma mhv x kdk
schudnac te 5 kg ? co? :P)