Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hercules Płarot

Zakola! problem kazdego faceta..dziewvczyny nie zwracja uwagi:(

Polecane posty

Gość Hercules Płarot

Witam,mam pytanie. Czy kazdy facet ma zakola? Zauwazylem ze nie mam prostej linii wlosow tylko takie lekkie zakola. Czy kazdy facet tak ma? z moich obserwacji wynika ze raczej kazdy ma wikesze lub mniejsze. czy zakola zawsze bede skutkowaly utrata wlosow? Lysieniem??

Gość Hercules Płarot
piszczie cos..

Gość zssadccdare
ja tez jestem lysym chujem

Gość Hercules Płarot
ja nie jestem lysym chuje..mam geste wlosy ale nie mam kur** prostej linii wlosow ja murzyni :(

Gość Hercules Płarot
up

Mój chłopak ma zakola, przypuszczam że wcześnie zacznie łysieć, ale mnie to wcale nie przeszkadza, a jemu niczego nie ujmuje ;) Nie przejmuj się tym wcale, a otoczenie też nie będzie zwracało uwagi. Nie próbuj tylko zasłaniać zakoli dłuższymi włosami, bo wygląda to śmiesznie! Najlepiej strzyc się dość krótko, albo nawet na zero, ale wtedy lepiej zostawić elegancko przystrzyżony zarost (a'la Dudek lub podobnie), żeby nie upodobnić się do dresa :D

Gość fddfhhh
większosc facetów tak ma - robi sie z wiekiem dzięki męskim hormonom. Ci którzy nie łysieją mają albo mało meskich hormonów albo przeszczepili sobie włosy albo mają jakies wyjątkowe geny.nie przejmuj sie, pomyśl co mają powiedzieć dziewczyny które łysieją...

Gość ale co to za pytanie
ale właściwie o co pytasz? Czy dziewczyny na to zwracają uwagę? Czy im to przeszkadza? Czy co?

Gość ale co to za pytanie
a mi to też nie przeszkadza, mój facet ma zakola i to nie problem ;) podoba mi się tak samo cały czas :D

Gość Hercules Płarot
Pytanie brzmi CZY KAZDY FACET MA ZAKOLA? znacie jakiegos faceta ktory ma linie wlosow jak murzyn?? Prosta od ucha do ucha. Nie mam sie czym martwic ale boje sie ze kiedys to sie moze przerodzic w cos gorszego.

Poobserwuj ojca i dziadka (jak masz, jak nie masz to choćby zdjęcia), jeśli masz po nich włosy, to będzie to u Ciebie wyglądało podobnie jak u nich.

Gość Hercules Płarot
no pytam sie!

Gość Hercules Płarot
dziadek i ojciec maja wlosy.. ale oni maja wlosy ciemne ja mam raczej jasniejsze. to znaczy ze nie oddziedziczylem po nich ??

No jak masz inne, to pewnie ni po nich. Chyba wszyscy po 30-stce, których widziałam mają zakola. A co do prostych jak murzyn, to takich nawet wśród dzieci nie widziałam.

Gość Hercules Płarot
no wlasnie to znak ze chyba kazdy facet ma zakola

Gość Sylwester89,
Nie każdego smyku, nie każdego! :classic_cool:

Nie zakola tylko meandry. Meandry ( głosem Paździocha ) :D

Gość Hercules Płarot
Tak pomyślałem że te zakola robią mi się od ud mojej kobiety kiedy ją liże po bobrze, to wtedy włosy się wycierają, jak myślicie? dobrze rozkminiam?

Gość booggrrrhjjj
Leniace sie chooje...a fuj

Gość 7777777333333
Ja mam 27 lat i ani troszkę zakoli ani łysienia, mój dziadek ma 77 lat a ma bujną czuprynę, tata 52 lata i też pełno włosów na głowie a mam znajomych którzy w wieku 23 lat już są kompletnie łysi. To zależy od genów.