Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani:zima

Po co ludziom dzieci?

Polecane posty

Od tego miesiąca zapisałam się do ogólniaka dla dorosłych, połowa osób wiekowo podobnych mnie mają dziecko, osobiście nie wyobrażam sobie bym miała mieć dzieci kiedykolwiek a już na pewno nie obecnie, czy ich życie i Wasze jest tak bezsensu i nudne, że uciekacie do tak głupich rozwiązań jak pakowanie się w dzieci, moja siostra też ma dziecko, często do niej wpadam, i szczerze współczuje jej, że wpakowala się w takie bagno, ;/ wiem że będziecie pisać teraz że wasze dziecko to cały świat, no właśnie jak jakiś dzieciok może być całym światem, co za bezsensu egzystencje musicie w takim razie mieć

Gość adhfjhfhdf
dzieci ludziom są po to, żeby się na nich wyżywać i mieć na kogo zwalać swoje życiowe niepowodzenia.

Nie chcesz mieć dzieci to nie, ale dlaczego oceniasz, ze życie innych jest bezsensu i nudne skoro maja dzieci. Co Cię to obchodzi?? Nie masz swojego życia?? Weź te swoje przemyślenia i te sztuczną troskę o innych zatrzymaj dla siebie.

Gość Nie stac ich na zycie na
poziomie to sie pakuja w dziecko / dzieci. Maja o czym mowic, chwalic sie lub narzekac, wstawiac fotki do neta, zycie zaczyna sie krecic ;) a jak nie mieli kasy tak nie maja.

Gość Nie stac ich na zycie na
Zgadzam sie z druga opinia, mnie mieli po to, zeby miec wspolnego wroga.

Gość katiiikaa
Widzisz... Nie każdy jest powołany do tego, żeby być rodzicem. Ja mam tygodniowego synka i nie wyobrażam sobie, żeby mogło go nie być. Jestem po prostu szczęśliwa.

Gość jugo
nie chce mi się tłumaczyć bo i tak nie zrozumiesz ;)

Gość martiinn
MARTI A TY NIE CZASEM FACET CO ROBISZ NA DAMSKIM FORUM

No niestety pani z pierwszego postu rację, poza tym chyba 90% dzieci to wpadka? Może lubi towarzystwo kobiet :)

Nie chcesz mieć dzieci to nie, ale dlaczego oceniasz, ze życie innych jest bezsensu i nudne skoro maja dzieci. Co Cię to obchodzi?? Nie masz swojego życia?? Weź te swoje przemyślenia i te sztuczną troskę o innych zatrzymaj dla siebie.

Hmm nie spamuj jak możesz, a wtedy mnie dopiero pouczaj

Gość ręce mi opadły.......
co za kurwa debile łażą po tym świecie:o Waśniewska też sobie zadała to pytanie, pierdolnęła dzieckiem i już jest happy... :o jesteś tego pokroju co ona to wypalaj na forum dla siebie, a nie dla kobiet mających dzieci tępa idiotko :o:o:o

Sory za powtórkę postu:) Chwilowa wizyta na tym forum pozwoliła mi zweryfikować pewne moje myśli, ale to już nieistotne:)

Gość 90 procent z wpadki? u kogo?
Chyba u półgłówków. w dzisiejszej dobie antykoncepcji wpadka? to raczej powinny być marginalne przypadki. Ile masz lat Autorko? 18? 19?Nie dziwię się że jeszcze nie rozumiesz ile szczęścia wnosi w życie DOROSŁYCH LUDZI DZIECKO. DZIECKO PLANOWANE I KOCHANE OD POCZĘCIA. Skończ szkołę, znajdź porządną pracę, ustabilizuj swoje życie i wtedy macierzyństwo będzie miało sens. a jeśli nie to znaczy,że nigdy dzieci mieć nie powinnaś,ale sądzę że póki co po prostu jesteś młoda i niedojrzała.

Gość ujsfjh
jak patrzę na dzisiejsze dzieci, to się zastanawiam co w tym kochanego, rozwydrzone, nie szanujące od małego starszych, a gdy podrośnie to same kłopoty. Nie oszukujmy się, wielu pewnie żałuje, że ma dzieci, jak patrzy na swoją pociechę, która kradnie, pije, ćpa i puszcza się, a najwyższą wartością dla takiego jest kasa. Dziecko, które mówi do własnej matki "zamknij się ku****", chyba dla totalnego idioty jest skarbem i darem od losu. Może i nie wszystkie takie są, ale po styknięciu się z takim towarzystwem, większość dzieciaków przechodzi na "ciemną stronę mocy".