Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezdecydowana26

pomocy , dylemat wyboru

Polecane posty

Gość echadora
Niezdecydowana 26 ---> :) Imiona są naprawdę bardzo ładne. RozumiemTwoje obawy, ja też zastanawiam się czy nie są zbyt wydumane i wymyślne ALE: jak ma się nazywać? Oliwia?Julia? Zosia? Marysia? Teraz jest moda na starodawne imiona kiedyś była na dżesiki a dla mnie imię Lilianna czy Jaśmina to niestandardowe,piękne, kobiece imiona, które NIGDY nie będąprzeżywyły "boomu".Nie uważam, że nadanie córce imienia Lilianna Jaśmina czy Róża ( to też mi siępodoba ;) ) jest krzywdzące ;) A bardziej skłaniasz się ku Jaśmince czy Lili? No i jeśli Lilianna to przez jedno czy dwa "n"?:)

witaj niezdecydowana :) stanowczo jaśminka !!! moja córka ma 7,5 roku i nosi to imię, nigdy nie miałam problemu odbierając ją z przedszkola, szkoły czy wołając na placu zabaw - zawsze przyszła ta która powinna ;)

echadora juz zdecydowałam , moja córecza bedzie miala na imie Jaśminka , szukałam znaczenia tego imienia , dosłownie to " dar od boga" wiec myśle ze do mojego maluszka bedzie pasowac w 100%. Ponadto własnie jak napisałas chciałabym uniknac wielkiego "boomu" a mysle ze to imie nie bedzie mialo nigdy az tak wielu zwolneników. Partner też jest zadowolony ze wkonću moze sie zwracac do " brzuszka" po imeiniu , bo dotychczas mówilismy głównie dzidzus heheh. Termin mam na 31 maja ale jestem przekonana ze decyzji nie zmienię :)