Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdadwwswdccs

kochani co robic adwokat nie chce oddac mi oryginalnych dokumentow!!!!

Polecane posty

Gość dsdsdsdadwwswdccs

sprawa o podzial majatku (on tez mnie rozwodzil) przywiozlem mu oryginalne dokumenty, akt notarialny itd ale zacenil sie 7 tys za sprawe, znalazlem kogos tanszego i chcialem odzyskac od niego moje dokuemnty, janpierw tydzien nie odberal tel, pozniej twierdzil ze ma to w sadzie, az dzis tam pojechalem i mi wmowil ze oryginaly mi oddal a ma tylko ksera, cholera nie wiem co robic ja pierdolee

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Nie trzeba było się żenić :P

Gość dsdsdsdadwwswdccs
jestem juz po rozwodzie, chodzi o majatek znalazlem kogos tanszego a ten mi taki tekst, a na bank ma oryginalne dokumenty!!!

Gość ktoś tu dobrze powiedział
Błąd zrobiłaś że zostawiłaś oryginały... Mógł sobie od razu skserować. Może weź go z grubej rury, podejdź sprytnie... A rozmowę nagraj.

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Ale jakbyś się nie ożenił to nie miałbyś takich problemów :P Nie, no żartuję... Może postrasz go sądem? :D

Gość dsdsdsdadwwswdccs
tak adwokata sadem heh a jak mam go sprytnie podejsc? za bardzo nie mam pomyslu co teraz robic ;/;/;/

Gość dsdsdsdadwwswdccs
tylko jak mozna byc kurwa tak bezczelnym

Gość dsdsdsdadwwswdccs
poradzcie cos :(

Gość ixyyyyyyyyyyy
a niby po co mu twoje dokumenty?

Gość multivitaminka777
złóż skargę do rady adwokackiej w swoim miescie , zobacz w google adres w swoim miescie , nie wiem skad jestes zobacz na forum prawnym tez jest duzso na ten temat opiszesz całą sytuacje ale wczesniej uprzedź swojego adwokata ze jesli nie znajdzie oryginałów to bedziesz zmuszony złożyc skarge

Adwokat- to taki człowiek, który ma licencję na oszukiwanie, naciąganie i okradanie. Legalny złodziej w majestacie prawa. Dlatego porozmawiaj z tym "tańszym", niech ci poradzi. A najlepiej- poucz się trochę prawa i prowadź sam swe sprawy.

Gość dsdsdsdadwwswdccs
to jest taka sprawa gdzie potrzebna mi pomoc, nie wiem powiedzialem ze chce je z powrotem moze zajarzyl ze poszedlem do konkurencji, ludzie on zazyczyl sobie 7 tys a inny zaledwie 3 ;/ ale z ta rada adwokacka to dobry pomysl...

Gość DO dsdsdsdadwwswdccs
poszukaj raz jeszcze, jak nie bedzie pojedz do niego powiedz ze jestes pewien ze on je ma i jesli ich nie znajdzie skladasz skarge do rady adwokackiej

Gość ewfsdfsdfdsfsdf
up

Gość żę tak powiem
Adwokat ma obowiązek oddania oryginalnych dokumentów jest na to paragraf w Kodeksie etyki adwokackiej a dokładniej 53 Wydawanie dokumentów na żądanie klienta Adwokat obowiązany jest niezwłocznie wydać klientowi na zgłoszone przez niego żądanie wszystkie otrzymane przez niego dokumenty, jak również pisma, które jako pełnomocnik otrzymał od sądu lub od organów, przed którymi występuje w prowadzonej przez siebie sprawie.

Gość żę tak powiem
ponadto 54 Adwokatowi nie wolno uzależniać wydania klientowi pism i dokumentów wymienionych w 53, od uprzedniego uregulowania przez klienta opłat i kosztów przypadających na rzecz adwokata.

Gość dsdsdsdadwwswdccs
hej dzieki, przeszukalem wszystko bo juz zglupialem ,ale nie ma ;/;/;/ jutro musze jakos zadzialac w tej sprawie

Nie wiem, może skorzystać z usług innego adwokata ? Przecież ta sytuacja jest niedorzeczna. Wybierając adwokata musisz mieć na względzie jakość usług, opinie innych ludzi - nie wybieraj takich dziwnych kancelarii. Ja wybrałem do swojej sprawy kancelarię adwokacką z Zabrza: http://www.Kancelaria-Kalamala.pl Polecam, jeżeli nie chcecie mieć takich przykrych sytuacji - polecona przeze mnie kancelaria świadczy usługi na najwyższym poziomie. Pozdrawiam