Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana studentka!

Czasem mam wrażenie, że jestem dobra tylko w seksie.

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
nie chce być żaadną prostytutką brzydziłabym się uprawiać seks z wieloma facetami jeden mi wystarczy - niech cię jakiś alfons sprzeda w jakimś arabskim kraju do haremu jednemu "panu" i już masz co chcesz :D

Gość zwariowana studentka!
Nie mogłabym uprawiać seksu np. rano z jednym, potem w południe z innym, wieczorem też z innym itd. Wolę robić to z jednym kilka razy dziennie i w nocy. Najlepszy seks jest po zielonym buszku :classic_cool: wtedy przeżywam wszytsko 3 razy mocniej :classic_cool: wtedy mogę bardzo dużo i długo :D

Gość kajakajaNIEnapiszePODczarnym
haha;-) też miałam całe życie takie wrażenie;-) uwielbiam seks!!! grunt to znaleźć faceta, który Cię "zaakceptuje", haha i Twój temperament. Ja w ogóle jestem artystyczna dusza, uwielbiam spać do południa, pić wino do obiadu i robić to , na co mam ochote. NIE ZNOSZĘ SIĘ DO NICZEGO ZMUSZAĆ! Jestem głoda- jem, jestem śpiąca- śpie, mam ochotę na seks- kocham się! Wtedy jestem najszczęśliwsza! Zawsze słyszałam że jestem LENIEM, NIEROBEM, nigdy nikogo sobie nie znajdę, niczego nie osiągne, MAM DWIE LEWE RĘCE, itd Aż trafiłam na mojego męża- on pokochał mnie taką jaką jestem, BA- ZACHWYCIŁ SIĘ MNĄ (o zgrozo!) ...założyliśmy razem firmę, do biura tylko on jeździ i to na jakąs godzinkę-dwie dziennie, czasem spotkanie zklientem i całe życie mamy jak MIESIĄC MIODOWY! seks, seks, seks, śniadanie w łóżku, seks, seks, seks, obiad w łóżku/na mieście, seks, seks, seks, kolacja w łóżku/na mieście, seks, seks, seks :D:D:D:D:D:D:D

Gość nikoletka22
to pokazuje na jakim poziomie stoi nasz kraj skoro takie idiotki jak autorka tematu ,czyli ciapata na pomaranczowo, moga studiowac :o obys dostala kose miedzy zebra jak ta typiara z lodzi 🖐️

Żal mi autorki tematu i osób które przyklaskują takim płytkim tematom. Sorry bardzo, ale czy nie można założyć jakiegoś normalnego wątku a nie o tym jak jakiś lachon chwali się że jest dobry w łóżku i pisze czego to ona nie robi z męskimi pałkami? no ludzie...bez żartów :O Poziom autorki jest żenujący