Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Wasz dzisiejszy zakres zajęć?

Polecane posty

03:15 - idę spać 05:15 - wstaje 05:30 - jem śniadanie, pije herbate 07:15-15:00 - idę na praktyki -07:45 - jem ciastko (snickersa) -08:00 - jestem na praktykach -09:30 - jem drugie śniadanie -09:30-15:00 - zajmuje się pracą 15:15 - idę do baru, jem kebaba 15:45 - idę do kawiarni, zamawiam koktajl bananowy oraz napoleonka 16:00 - idę do domu i zajadam banana 16:15 - wchodzę do domu 16:30 - rozbieram się i wchodzę pod prysznic 17:00 - włączam youtube oglądam osaczoną 18:00 - na youtube oglądam zemsta, moja miłość 19:00 - na youtube oglądam cud miłości 19:50 - Oglądam pobrany z chomikuj serial ,,Trędowata'' 20:45 - Odpoczywam :) :) :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
a kiedy sprzatasz, spotykasz sie ze znajomymi, chodzisz na randki?

Gość Ksantypa sp. komandytowa
zdycham od rana i udaje ze nie

Twoje życie autorko to jedna wielka telenowela :D Mój plan dnia na dziś :) 6.30 wstałam, śniadanie, zaprowadziłam dziecko do żłobka 8.00 w drodze powrotnej zakupy 8.30 Zabrałam sie za pisanie pracy semestralnej 10.00 Znudziło mi sie pisanie, zrobiłam kawę i odpaliłam kafe:classic_cool: 13.00 tzn około ;) zabrałam sie za szybki obiad Zapomniałam dodać że cały czas słuchałam radia Merkury :) 13.00 Robię ten obiad i w międzyczasie oglądam jak Kowalczyk sie wyglebia :o 14.30 Idę po dziecko 14.45 Zabawiam dzieciaka i jednocześnie przeglądam mój handel na necie i kafe 16.30 mąż wraca z pracy i jemy obiad 17.30 Idziemy z dzieckiem na salkę zabaw 19.00 Wracamy i włączam w tv pogrom Radwańskiej, robię kolację, jemy, potem mąż kąpie dziecko i kładzie je spać a ja ogarniam kuchnię no i oglądam tą Radwańską - Czeszka miała okropny kostium OKROPNY :o 20.30 Dziecko słyszę jeszcze nie śpi :o oczywiście nie idę tam żeby go nie rozpraszać dodatkowo niepotrzebnie tylko włączam kafe :p ...Kiedy dzieciak zaśnie rozpocznie sie wieczór we dwoje :) rozmowy, może wspólna kąpiel, sex i te sprawy ;) a potem spanie

Gość łysy w kapturze
Nic dzisiaj nie robiłem