Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patka2613

Bóle mięśni, co mogą sygnalizować ?

Polecane posty

Gość Patka2613

Od ponad tygodnia mam straszne bóle mięśni. Głównie rąk i nóg. Będąc w szkole mogę napisać maks 2-3 linijki tekstu bo zaraz potem ręka mi sztywnieje i boli. Tak samo mam z nogami. Kilka minut w jednej pozycji i ból jest nie do zniesienia. Temu wszystkiemu towarzyszy mi m. in. ciągła senność, problemy ze wstawaniem, które nigdy mi się nie zdarzały, bóle głowy, zawroty głowy i czasami kłucie w klatce piersiowej, tak z prawej strony. Co to może być ? Coś poważnego ? PS. 5 miesięcy temu miałam wypadek samochodowy, ale nie stwierdzono urazów kończyn

Może masz niedobór magnezu? Idź do Biedronki, kup przy kasie taką tubkę magnezu za 4 złote, pij jeden dziennie i zobacz, czy coś pomoże.

Gość fwrt
Idź do neurologga I TO JAK NAJSZYBCIEJ !

Gość adadadadadadada
zgadzam sie, pilnie neurolog, a przynajmniej do ogolnego na badania podstawowe. a dobry zestaw mineralow i witamin to swoja droga, ale wizyty u lekarza to nie zastapi

Gość Aniaanna
Możesz też spróbować maści VIPROSAL. znajduje zastosowanie w: bólach reumatycznych, urazach mięśni, ścięgien i stawów, stanach zapalnych układu ruchu, masażach jako środek rozluźniający napięcie mięśni.