Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciejestniesparwiedliwe1

swiat mi sie zawalił ! jak żyć?

Polecane posty

Gość zyciejestniesparwiedliwe1

Kochałam go tak bardzo. A on po prostu prowadził druga tożsamość. Odszedł do innej z którą był od pół roku, a jeszcze dzień przed rozstaniem mówił jak mnie kocha... ! Nie ma sensu nic, nie widzę sensu dalszego istnienia. Zostawił mnie we wtorek, dzisiaj czwartek, a ja czuje jakby czas sie zatrzymał. Nie umiem wziać się w garść - jego nie ma ! Nie wiem, jak mam żyć. Tak bardzo go kocham, a on mnie zostawił dla innej. Nie umiem żyć już.

Gość Ksantypa sp. komandytowa
Odszedł do innej z którą był od pół roku, a jeszcze dzień przed rozstaniem mówił jak mnie kocha... czyli kłamał prosto w twarz Nie wiem, jak mam żyć. jak to jak? w sposób wolny od głupiego pierdolenia

ludzie to kurwy, jak można kłamać w takiej sprawie:(

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
przykro mi powinien był najpierw zakończyć wasz związek a później zabierac sie za coś nowego. Chociaz i tak by bolało to przynajmniej nie czułabyś sie tak oszukana a on zachowałby twarz. Uwierz mi, że z czasem będzie lepiej, teraaz w to nie wierzysz, ale zapomnisz o tym jak boli i bedzie w końcu tak, że bedziesz z sentymentem wspominala wasz związek ale bez emocji i może u boku niwej prawdziwej miłości :)

Gość życie daje ci szanse
na diament,a ty chcesz sie trzymać kamlota i to przywiązanego do szyji.