Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaaa17

czy ma prawo matka zabrać mi kasę

Polecane posty

Gość jednaonaa
Wspolczuje, bo to osoba, ktora nie dorosla nadal do roli matki, zwykla bezczelna egoistka...a moze jak wyżalisz sie dziadkom to Ci pomogą?

Gość podszyw...?
No teraz jest chociaż ogląd sytuacji. Nie napisałas za wiele jak to u was wygląda, więc coś nie coś trzebabyło wyciagnąć od ciebie, po co te nerwy, ludzie... Ciekawe, a co na to twoi dziadkowie? I czemu twój brat jest faworyzowany? O co chodzi? Coś mi się wydaje że drzecie niezłe koty z matką...nie miała prawa zabierać ci tej kasy, ale skoro to zrobiła to coś musi być na rzeczy, nie uwarzasz? Albo jesteś trudna albo po porstu pozwoliłaś sobie na to by matka traktowała cię jak ofiarę.

Gość jednaonaa
no przeciez to oczywiste, ze matka faworyzuje brara bo pewnie jest mlodszy, a powodem dla ktorego zabrala jej pieniadze jest zapewne chec zrobienia na przekor, smutne to, i to gadanie ze ich nie zarobila...tak jakby ona je zarobila :O

Gość klaudiaaa17
dziadkowie sa za swoja coreczka.!! Wyprowadzic tylko dokad.. ;( ale uwierz ze tyljo do konca szkoly pozniej jak uda sie znalez prace to i jakis pokoj sie wynajmie.. Byle by zdala z tad.. Too jest na prawde nie mile gdy wszyscy sie na ciebie patrza i mowia ze jestes jak biedak a twoja matka jak krolowa..

Gość klaudiaaa17
brat zawsze kochany kasy tez dostaje wszystko ma firmowe ciuchy a ja nic.. Jej powod byl taki ze zamias na 20 przyszlam znaczy sie spoznilam sie 10 minut i czy to jest normalne..

Gość podszyw...?
Wiesz co ja myśłę? Myśłę, żę ona zazdrości ci młodości, życia które kiedyś miała, ale które (wychodzi na to że niechętnie) musiała nagle porzucić, bo pojawiły się nowe okoliczności...Musisz jak najszybciej się usamodzielnić...

Gość klaudiaaa17
podszyw a co z kasa podarowac jej ? Nie moge bo bedzie czula ze moze wszystko.. Co zrobi by ja oddala jak nic nie pomaga szantaze i tak dalej..!!

Gość podszyw...?
Jedyne rozwiązanie jakie przychodzi mi do głowy, to zachowac się tak jak ona. Z tym że podbierać jej kasę sukcesywnie z portfela np. po 50 złotych i dobrze ukrywać, a jeśłi bęzie miał focha/pretensje to udawać głupka, mówiąc że nie wiesz o co jej chodzi i odwracanie kota ogonem typu "mam wystarczajco swoich problemów by jeszcze bawić się w złodzieja"...To jest kurcze trochę emocjonalnie i szczeniackie, ale...no widzisz, nie potrafię niczego racjonalnego wymyślić...

Gość [][][][]909090()
Dziwne troche to wszystko wiesz.Wszyscy sa zli tylko ty jedna bidulka pozkodowana....cos tu smierdzi.

Gość [][][][]909090()
Poza tym wszystkie rady,ktore tutaj sa pogorsza tylko Twoja sytuacje.Nie pomyslslas zeby isc i pogadac z matka??? Powiedziec jej co myslisz i jak sie czujesz....

Gość podszyw...?
A co to da? Wedłu tego co tu autorka pisze to matka nie chce z nią gadać, a samopoczucie jej córki jest ostatnią rzeczą, o której by pomyślała... Nie czytałeś tematu ;P

Gość klaudiaaa17
widać ze masz kasę i wszystko i nie wiesz co to ból. I rodzice cię kochają. więc lepiej się nie wypowiadaj. Po co mam kłamać niby. Napisałam prawdę po to by się poradzic ludzi co mam zrobić i tyle.

Gość klaudiaaa17
widać ze masz kasę i wszystko i nie wiesz co to ból. I rodzice cię kochają. więc lepiej się nie wypowiadaj. Po co mam kłamać niby. Napisałam prawdę po to by się poradzic ludzi co mam zrobić i tyle. Jak widać nie znasz życia. Ale uwierz jeden większ kop i sobie nie poradzisz!

Gość klaudiaaa17
podszyw masz racje matka ze mną nie gada o niczym. Nawet dzień dobry nic. Swoje życie i tyle. A jak już coś się zapytam to coś powie sama do siebie i tyle. Dokladnie przeczytaj jeszcze raz temat bo jak widać kiepsko się z nim zapoznałeś.

Gość e tam autoreczko
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Mnie wkurza jak jedni wytykają drugim, że mają lepsze, szczęśliwsze życie i jeszcze mają do tego focha za to...Dla mnie sprawa śmierdzi, między wami jest coś nie w porządku i tej wersji się będę trzymać. Pewnie jesteś roszczeniowa, nie dasz sobie nic powiedzieć, tylko zaraz reagujesz pretensjami i chorym żalem; btw, nadajesz się do porgramu surowi rodzice 🖐️

Gość agaaa17
a ty moim zdaniem jesteś rozpieszczonym dzieckiem które ma wszystko. Wiesz co może zamienimy się na jeden miesiąc i zobaczysz jak to jest za 30 zloty wytrzymać do następnej wyplaty. Nie mówiąc o tym ze jak nie wrócisz na 20 do domu w wieku 18 lat matka zabiera ci kasę w naj gorszym wypadku wzywa cię od dziwek co też się zdaża bo spoznilas się 10 minut. Nie wiesz jak jest to nie wypowiadaj się żyj dalej w swojej rodzince.nie wypowiadaj się już bo twoje wypowiedzi sa żałosne. !!

Gość klaudiaaa17
ooo widzę ze agaaa17 wie o co chodzi. Zgadzam się z tobą.