Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aseksualna21

wycieczka do prayza za 150 zł. Wiesz, w czym haczyk ?

Polecane posty

witam, jesli ktoś byl z Was na tak taniej 3 dniowej wyceczce w Paryzu, prosze o potwierdzenie tego, ze nie zostali wczesniej poinformowani, ze jadą na Wiec zwiazany z tu cyt. "którego inicjatorem [wiec] są Ludowi Mudżahedini. Stany Zjednoczone uznały irańską organizację za terrorystyczną. " Nie wiem, czy jechac, chcialabym, bo moze nie bede miala okazji nigdy juz pojechac do prayza. Poza tą niby " konferencją ochrony praw kobiet" mają byc 2 dni wolne, do zwiedzania.

Gość prayza czy paryża
???

Gość budda z emmmmmbaku
arabowie beda dymac za darmo naiwne polki...jedź :O

Gość aseksualna a powiedz mi czy to
21 przy boku to jest może długość penisa w centymetrach?

Gość to zależy od tego
kto jest organizatorem wyjazdu. Jeśli to oferta last minute to czasem udaje się takie perełki wynaleźć. Bywa tak, że biuro podróży i tak ma już opłacone hotele czy posiłki (bo bilety wstępu i tak musisz sama zapłacić) więc chce chociaż odrobinę jeszcze wyrwać. Najwazniejsze - sprawdź organizatora.

Gość to zależy od tego
A tak na marginesie. Jak się masz tam dostać? Samolotem? Bo autokarem to tak 24 godz. w jedną stronę...

Gość to zależy od tego
o ła! No to jasne - organizator nie jest godny zaufania... Ja bym nie jechała. Jak dojdzie do zamieszek to możesz mieć problemy...

wg wikipedii We wrześniu 2012 roku, Ludowi Mudżahedini zostali usunięci z listy organizacji terrorystycznych według Stanów Zjednocznych.

dzieki whedif za informacje. a tu wam wklejam oferte z fb, w grupie mojej uczelni : Samorząd Studencki Wyższej Szkoły Pedagogicznej Związku Nauczycielstwa Polskiego zaprasza wszystkich studentów i ich znajomych na konferencję poświęconą prawom kobiet w Iranie. Konferencja odbędzie się w Paryżu w dniach 8-11.03.2013. Koszt wynosi tylko 150 zł, wyjazd dofinansowany przez Fundację zajmującą się „prawami człowieka w Iranie 8.03.2013 13:00 Wyjazd z dworca PKS WROCŁAW 9.03.2013 10:00 Dojazd do stolicy Francji 13:00 Konferencja 17:00 Przyjazd do hotelu 10.03.2013 9:00 Przyjazd do centrum Paryża 21:00- Wyjazd do Polski 11.03.2013 15:00 Przyjazd na dworzec PKS WROCŁAW Cena nie zawiera wyżywienia. Zachęcam was ;) Do wyjazdu który organizuje ;) ps. jestem dziewczyną, prostaku.

Gość alallala z bonrpis
150zł to ja wydam na bilet samolotowy, nie bede jechać 48 godzin w obie strony by isc na jakas konferencje, chyba cie pogielo :D

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
co z aprzyjemnośc jechać i stać z jakimś transparentem na ulicy ::D? jak 2 dni na zwiedzania jak wyjazd 8 a powrót 11 ? 9 dojedziecie dadzą wam materiały a 10 wyjedziecie. super perspektywa :D lepiej chodzić w polsce przebraną z amikołaja, yeti czy kogoklwiek innego a za zarobioną kasę pojechać na wycieczkę do parayża. wyjazd do paryża samolotem na 6 dni to 900zł z wyżywaieniem podejrzewam że autokarem znacznie taniej wieć nie wiem jaki sens jechać na jakas demonstrację. pochodź sobei w polsce z czymś podobno za to dobrz e płacą.

Gość Project_GHZ
9:00 Przyjazd do centrum Paryża 21:00- Wyjazd do Polski kluczowe 12 godzin , żebys się później nie dziwiła jak za 5 czy 10 lat Cię nie wpuszczą do USA.

Gość Bylem tam kilka lat temu...
Z 4-5 lat temu kolezanka zaproponowala mi wyjazd, wtedy kosztowal tylko 5 euro i byl to koszt ubezpieczenia. Tez myslalem, ze to haczyk, ale stwierdzila, ze byla rok wczesniej i bylo ok. Wyjazd super profeska, fakt 24h autobusem (polscy kierowcy), ale tez nie bylo nudno:) na granicy z niemcami spotkalismy na stacji paliw z 5-6 innych autokarow z polski. Na miejscu hotel Formule 1, warunki idealne, wyzywienie zapewnione. Prawda taka, ze im chodzi tylko o ilosc ludzi na tej konferencji, zeby bylo ich jak najwiecej i tyle... a, ze organizatorem jest byla organizacja terrorystyczna to kase maja i moga takie wyjazdy sponsorowac :) Pozdr Wojtek

Gość yoshinoka
Byłam na tym wiecu i nie ma w tym nic złego.. tak na prawde za niską cene zobaczyłam Paryż, a ten cały wiec nie polegał na łażeniu z transparentami. Każdy mial swoje miejsce, napoje, jedzenie.. można było nałozyc sluchawki, ustawic jezyk polski i sluchać, jak ktos nie chciał, to wstawał, chodził, spał- whatever.. Polecam!

Gość uczestnik
Ja również bylam na takim wyjezdzie i baaardzo mi sie podobalo. Podróż trwala 16 godzin a nie 24 w końcu pamiętajmy, ze na zachodzie maja pokaźne autostrady. Co do samego wydarzenia nie jest to jakis manifest tylko wielka uroczystość dla wielu państw. Konferencja odbywa sie na ogromnej sali, zapewnione jest miejsce siedzace, jedzenie, picie i wifi dla tych znudzonych. Za taka cene nigdy nie udaloby mi sie pojechac do Paryża a co dopiero mieć jeszcze nocleg w bardzo przytulnym i czystym hotelu. W ciągu jednego dnia przeznaczonego na zwiedzanie zobaczyłam najważniejsze i najciekawsze miejsca w Paryzu. Jak najbardziej polecam taki wyjazd, zadna ściema !!! :)

Gość gość
Byłam rok temu i w tym roku też jadę.Prosze nie słuchać tych głupot. Przejazd autokarem męczący ale przyjemny, kongres-delegaci z całego świata potem zjazd do hotelu,śniadanko i czas wolny w Paryżu. Wieczorem powrót do Polski.Super sprawa super ludzie.Tak wyjazd kosztuje 150 zł ponieważ sponsorzy się dokładają. Żaden Arab mnie nie dymał.Jadę z mężem. Idioci takie głupoty wypisują że szok! !!