Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

Faworyzacja?!

Polecane posty

Gość Swete

hej wszystkim chcialabym sie podzielic z Wami moja dziwna sytuacja otoz od pol roku mieszkam zagranica w Niemczech i tu tez pracuje w resturacji noi moj problem polega na tym ze mam wrazenie ze moj szef bardzo mnie faworyzuje i az mi glupio czasem przed innymi kolezankami z pracy np jesli cos zle zrobie i ktoras z dziewczyn tez cos zle zrobi to mi nigdy nie zwroci uwagi tylko im ... albo ciagle sie pyta czy wszystko wporzadku itd rozmawia ze mna o wszystkim a ostatnio przybil mi tzw piatke i przytrzymal reke (to bylo dziwne ogolnie) noi glupio czuje sie przed dziewczynami z tym bo one tez to widza a ja w rezultacie niewiem jak na to reagowac co wy o tym sadzicie?

Gość kokietuje cię
podobasz mu się

Gość Swete
hmm no mozliwe i choc dodam ze to bardzo mily facet i ma szczesliwa rodzine ;) tyle ze ja niewiem jak w tym wszystkim sie zachowac bo glupio mi przy kolezankach

Gość Swete
dodam jeszcze ze ostatnio zaprosil mnie i mojego narzeczonego na mecz a po meczu na drinka do fajnego baru .. szok ! i dla mnie to naprawde jest glupia sytuacja bo nigdy wczesniej zadnego z pracownikow nie zaprosil :|

Gość niedasietegoczytać
wczoraj był dzień ogonków w polskim języku, chyba zapomniałaś o tym święcie.