Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihi hahahah huhuhu kekeke

ale jaja :D znalazłam stronkę na której obcokrajowcy gadają o POLKACH (same dobr

Polecane posty

same dobre rzeczy) nawet się kłócą, widać zazdroszczą sobie wzajemnie, tak jak w Polsce kobiety zazxdroszczą sobie bogatego przystojnego faceta z zachodu tak oni piszą o Polkach ;) i nie jest to byle jaki kraj :) jestem pod ogromnym wrażeniem,kilku pisze,że własnie chciałoby poślubić polkę ale nie widzą jak poznać (to kraj daleko od Polski).

chciałabyś :D

dobra spadajcie, widac,ze jestescie przegrancami, nie zasluzyliscie na nas - na Polki. Was poslkcih facetow nie chca brytyjki, niemki, nawet ruskie by was nie chcialy gdy nie to ze macie troche lpeszy standard zycia niz na wschodzie, ale azjatka anwet wolalaby hinczyka niz was ;p

Gość mimo nini
To tak, niemki, angielki, mają swoich facetów, a ruska czy chinkę wstyd byłoby wziąć, nie wspominając o słabych genach takowej chineczki, jakie byłyby z tego dzieciaki? Nie fajne, prawda?

Gość Polacy to dno
Powinni zamknac granice dla facetow z Polski, bo to tylko wstyd przynosi.

Gość ula której ukradli nick
kraj daleko od polski ? czyżby chiny ? hahaha

Gość margearteo
w Polsce przystojny,zaradny facet to rzadkosc, taki towarek deficytowy, wiadomo,ze bedzie mial laske super dziunie, a przecietna, ladna dziewczyna na co ma szanse? na nudziarza, brzydala... mam wiele koleżanek w związkach, sa tak sliczne,że im zazdroszcze, ale jak widzę ich chłopaków to ... :O za to przecietne kolezanki co powyjezdzaly to w Anglii, we Francji, Szwecji, takich sobie menów wyrwały,że szok...w Polsce to z takimi tylko modelki chodzą, wysocy, fajnie ubrani, zakochani w nich po uszy... dla wielu z nich, Polka jest szlachcianką, kobieta z wykształceniem, a zarazem nie zimną suką, a porządną, domową dziewczyną, chcą z takimi zakładać rodziny :)

Gość dwie koreeeeee
Polacy to dno - masz racje :O kiedys lecialam samolotem (nie spodzieawalam sie takiego plebsu, bo nie byly to jakies tanie linie lotnicze), koles kolo mnie yebał wódką i bekał, poprosilam o zmiane miejsca, na szczescie bylo luzno, znowu siedzialam kolo jakiegos dresiarza (pewnie robotnicy) , straszny wstyd dla Polski... Polacy a Polki to jak dwa narody - Polacy jak biedna korea północna, komunizm, zawzięci, zacietrzewieni, biedni, do tyłu z technologią - Polski - Korea Południowa, światowe, wykształcone, eksport, import, kasa, uroda, nowoczesność...

Gość carmencullum
Każdy na zachodzie wie, że polskie kobiety nie są ani mądre ani ładne i większości nadają się na zlewy na spermę. Zobaczcie sobie na bogatych polaków jakie mają kobiety: ukrainki i szwedki. Polka wiadomo, całej europie ofiaruje, obcokrajowiec myśli że po drugiej stronie trawa jest bardziej zielona i weźmie.

Gość Kaphojgptwmdagptmtm9
Ja mam holendra i nigdy bym go nie zamieniła na brudnego pijanego polaczka

Gość Madzieńka 79
Ja mam Włocha, jestem nim zauroczona już od 15 lat; on jest przystojny, męski, delikatny dla mnie i agresywny do trudniści życia, z tym opalonym ciałem i ognistym spojrzeniem; no nie ma inny po prostu szans. Jak go widzę to bym mu ubranie zębami zdarła. Niestety Polacy nie są w moim guście, chociaż są tam na pewno fajni chłopacy, ale ogół jest cieniutki. Takie białe żelatynki bezsmakowe, zniewieścieli i bez seksapilu.

Gość gość
carmencullum bzdury piszesz. Polki są niejednokrotnie lepiej wykształcone niż zachodnie kobiety. Dlaczego Ukrainki i Szwedki dla bogatych Polaków? Pierwsze dlatego, bo taka będzie wdzięczna, że ma super warunki życiowe i mu nie ucieknie. A Szwedki w druga stronę, pomogły w interesach he he.

Gość onalubicekoladki
Ja nie mam faceta , ale jak wyjeżdżam na wczasy za granice tylko poluję na czarnych :) Mówie wam dziewczyny atkiego przeżycia ehhh.. Heh każdy polak musi ustąpić murzynowi , nawet arabowi - sprawdzałam :)

Gość Madzieńka 79
Już się jakiś sfrustrowany doczepił. Ty rozumiesz że murzyn to jedno a Włoch to coś zupełnie innego? Ja murzynów ńie trawię.

Gość oczka kleją się do snu
Nie muszę do tego pisać, że dla tych wszystkich ciemnoskórych oblechów, którym dałyście doopy byliście tylko przedmiotami i zlewami na spermę, a w swoim mniemaniu wielkim i romantycznym przeżyciem, o którym ten nigdy nie zapomni. Taka już mentalność poleczek, kochają się upadlać, robić za wory treningowe, zlewy na spermę, przedmioty, zabawki, ścierki do podłogi, kucharki itd. a weź okaż chociaż trochę szacunku, dobroci i miłości to jesteś: "polaczkiem bez jaj" Polki byłyby tak samo zadowolone z polaków, gdyby Ci traktowali je ja traktują te czarnuchy i arabowie. Jako przedmiot do masturbacji, dmuchaną lalę, którą można owinąć wokół palca byle tanim komplementem rzuconym łamanym językiem, potem zerżnąć, przyłożyć parę razy w poślada( brutalnie) i pójść zerżnąć kolejną tępą poleczkę( zabawkę).

Gość gość
oczka ma rację,polki to towar mocno przereklamowany i nie zgodny z opisem

Gość Madzieńka 79
Oczka, czyli jesteś utrzymankiem?

Jeden chooj, ważne, że ma ciemną skórę. Równie dobrze mógłbym se j*bnąć afro, posmarować się nutellą i zachowywać, jak małpa i mówić łamanym polskim: "Ty być śliczna, my pójść się dymać" i na jedno by poleczkom wyszło, tyle wystarczy by je uszczęśliwić.

Nie jestem utrzymankiem. Moja partnerka ma więcej pieniędzy, to wszystko. Bez problemu podzieliłaby się ze mną, gdybym ją o to poprosił. Jest kochana i zawsze mogę liczyć na jej wsparcie, nie tylko finansowe, bo z tym poradzę sobie sam. W przeciwieństwie do tych polskich k***w, które nie dość, że nic nie mają do zaoferowania, wymagają to jeszcze łżą, oszukują, manipulują, wybrzydzają i mają widzimisię.

Gość gość
Hahahaha oczka koleją sie ...chyba do d..y! Hahahaha ale debil !!! Idź lepiej spać a nie filozofuj dziecko bo ci to nie wychodzi

Klasyczny atak ad personam. Najlepsze, że doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że w stu procentach mam rację i to dobitnie, i ze swojej mentalności k*****. Trzeba to tylko przykryć bluzgami w stronę osoby, która tę prawdę obnaża.

Gość gość
jesteście nic nie wartymi ś****wami,powinno sie was sprzedac murzynom i do polski sprowadzić kobiety ze wschodu np.

Gość gość
Jesteś zazdrosny że Polki wybierają obcokrajowców i aż nienawiścią kipisz. Frustrat z ciebie.

Gość Do autorki tego temate
A może by tak LINK do strony dać zamiast pierdzielić farmazony i obrażać użytników, co "dupski Cie swędzi, to zaraz znajdzie się ktoś chętny skasować" temat

Gość gość
Polki to fajne kobietki ładne i mądre ....

Teraz kolejne kilka słów prawdy na temat polskich koorew. Polskie k****y wiążą się nie dla samego związku, nie z miłości i nie z chęci spędzenia życia z drugą osobą, polskie k****y mają wyprany mózg mediami i są całkowicie zakompleksione, a jedynym priorytetem dla nich jest POKAZANIE SIĘ. Ten wielce reklamowany seks z czarnuchami, którzy według badań mają średnią długość penisa uwaga o 1 milimetr większą niż biali, to jest wszystko po to, by poczuć się wyzwoloną i dowartościowaną. Dlatego związek z polką jest bez sensu i ściąga was na dno. Bo polka traktuje partnera tylko jako nową ozdobę i żywiciela na którym można pasożytować. Jak trafi się coś lepszego to przeskoczy. Bo w związku z polką nie ma uczuć, to kobiety tak poddane praniu mózgu i tak zakompleksione, że nigdy nie zauważą w związku partnera, tylko siebie...i to o nie związek będzie rozbijał się cały czas. O leczenie ich kompleksów. I nie dajcie sobie wmówić, że polak nie może znaleźć kobiety za granicą. To mit wymyślony przez polki, w celu deprecjonowania polaków i usprawiedliwienia tym samym swojego puszczalstwa, wyrachowania i egoizmu. Myślicie, że po co całe to gadanie o niższośc***olaczków? To są teksty mające na celu wyłącznie USPRAWIEDLIWIĆ koorewstwo polek wydumanymi rzeczami.) Szkoda na to czasu. Niech jadą za granicę, a tam zostaną w******ne, posłużą za lalę, a potem zostaną na lodzie i na zmywaku, a jak wrócą skamlać to ani myślcie im pomagać.

Gość Do autorki tego temate
Jezdę Bonzo Król i mitrz internetu, mam większe prawa niż Ty autorzkoże 😴 bzury gadasz moze masz meza Araba co ***** na boku oinne a ty przy garach tylko ... trzeba bylo trzymać se palca w dupskiu a nie za k***sy brac..

Oczywiście, że jesteśmy frustratami, zakompleksieńcami, gorszym gatunkiem itd. A wiecie dlaczego? Bo znaczniej wygodniej powiedzieć tak niż powiedzieć: "Jestem dmuchaną lalą, która chce zaimponować innym, być nowoczesna, pójść za trendem, myśli o sobie, podreperować kompleksy." Więc to chyba oczywiste, że wina pójdzie na nas i darujcie sobie, bo wszyscy dobrze wiedzą, że doskonale zdajecie sobie z tego co tu piszę sprawę i wiecie, że tyczy się to was w stu procentach, a tymi teoryjkami chcecie przytłumić wyrzuty sumienia, że jesteście karykaturami kobiet i istotami wyzutymi z wszelkich zasad i godności.

Jakkolwiek nie zachowa się polak, jakikolwiek nie będzie to w życiu nie dorówna polkom. Jedyne ich cechy to narcyzm, podłość, zakompleksienie, niedowartościowanie( bo to własnie popycha je do puszczalstwa) wyrachowanie, obłuda, promiskuitywizm, tępota, brak zasad moralnych, brak klasy, brak szacunku do siebie, brak wartości w życiu. Najlepsze, że one zawsze będą koniec końców niezadowolone i nieszczęśliwe. Dobrze, że mam dziewczynę, która jest już ponad tym wszystkim i mogę mieć to gdzieś.