Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex81war

Dziwne potrzeby faceta.

Polecane posty

Gość Alex81war

Jestem facetem mam 32 lata od okolo 5 lat jestem sam po rozwodzie, ktory byl dla mnie wowczas wielkim dramatem, od tamtego czasu juz chcialem byc tylko sam, samowystarczalny i powoli sie w tym lamie. O dziwo nie brakuje mi od bardzo dlugiego czasu seksu, najbardziej brakuje mi bliskosci i rozmowy. Ostatni raz uprawialem seks 2 mies temu z kolezanka co zostala w domu na noc po imprezie i powiem szczerze, ze na poczatku nawet nie chcialem i zgodzilem sie chyba tylko dlatego, ze w pewnym stopniu zaspokajal moja potrzebe bliskosc z kobieta. ( spanie przytulonym do rana, glaskanie po plecach, masaz, rozmowa ) Tyle sie mowi, ze faceci mysla fiutem, zupelnie nie widze tego u siebie. Czy to normalne?

Gość Jesteś OK
Wszystko w porządku. Każdy potrzebuje bliskości i czułości. Pewnie na seks też przyjdzie ochota. Trzymaj się

Gość polemizo
to nie sa dziwne potrzeby. Faceci tez potrzebuja bliskosci x Jak czesto uprawiales seks w trakcie malzenstwa? moze masz niskie libido

Gość spotykam się z kimś
podobnym do Ciebie ;) też po 30 i też po rozwodzie - a o seksie mogę tylko marzyć ;) częściej są to pieszczoty,przytulanki i rozmowa teraz czekam na ...;) być może znowu skończy się na obiecankach ;(

Alex gościu,rozumiem Cię lepiej niż myślisz,bo sam jestem w niemal identycznej sytuacji i uwierz: takie potrzeby występują u wielu facetów,ZWŁASZCZA po rozwodzie.Zresztą to nie Ty chciałeś rozwodu,prawda?