Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka29.

maz chce abym go zdradzila

Polecane posty

Gość mezatka29.

moj maz zaproponowal mi udzial w tzw zdradzie kontrolowanej..tzn ja ide do lozka z innym bo jego to strasznie jara...co myslicie o takich akcjach??? zaznacze ze to nie prowo.

Gość casjlhjkahfluai
skoro twój mąż to sam zaproponował to pewnie dla niego to bedzie tylko podniecająca przygoda, ale tobie moze byc z tyum potem dziwnie... Ja bym mojego nie umiała zdradzic a jak by mi to sam zaproponowal to nie wiem co bym powiedziala

Gość oscar123
co daje radość obojgu i jest przez oboje akceptowalne nie jest złe

Gość oscar123
Moja przyjaciółka ma taką fantazje, ze uprawia seks w lesie a ktoś z daleka ją podgląda

Gość XL chętny na ...
Nic nowego.Miałem kolegę co też tak się podniecał.Dzisiaj można z tym żyć,jeżeli dwie strony wierzą w siebie.Więź uczuciowa jest o wiele mocniejsza od fizycznego kontaktu.Jeżeli Ty się zgodzisz,a on będzie przy tym czemu nie :)

Gość mezatka29.
no tak...to wyszlo tylko i wylacznie z jego inicjatywy Mamy juz trojkat za soba i wiem ze on nie chce w tamach rewanzu bzykac innej tylko wlasnie tylko i wylancznie ja z innym.Niewiem,fakt dziwnie sie z tym czuje.Na razie to jest tylko w sferze jego fantazji.

Gość oscar123
Skoro tylko w jego a Tobie to nie przynosi przyjemności to nalezy sie nad tym zastanowić

Gość mezatka29.
ale co najwazniejsze on wlasnie nie chce przy tym byc.Powiedzial mi ze ja bym spotkala sie z kims,poszla z nim do lozka a potem bym wrocila do domu,do meza....

Gość oscar123
rozumiem widać ma akurat taka fantazję a on się chce w tym czasie w domu masturbować czy być gdzieś w pobliżu?

Gość delikatnie mówiąc to twój men
ma cie w duupie, może chce se narobić fotek z ukrycia, żeby mieć dowód zdrady przy rozwodzie :P Ludziom, którzy sie kochają takie pomysły do głowy nie przychodzą

Gość mezatka29.
na pewno zadnych fotek robic nie chce...heh.On lata za mna jak glupi.Wystarczy ze mu kawalek cycka pokaze albo nawet pocaluje z jezyczkiem to jemu juz staje(tak na marginesie). no on by na mnie czekal i pewnie robil se dobrzeeee.

Różne są zboczenia. To moim zdaniem nie jest szkodliwe. Pytanie czy Ty chcesz. Bo domyślam się że z pierwszym lepszym nie pójdziesz. Będzie problem jak się zakochasz w kochanku i odejdziesz od męża.

Gość oscar123
:)

Gość oscar123
mezatka bedzie dobrze :)

Gość pandamonda
a jaki to był trójkąt, z innym facetem? mamy z mężem coś takiego w planach - fajnie było?

Gość XL chętny na ...
Czy Twój mąż szuka Tobie faceta czy sama sobie szukasz ? :) To powiedz jacy Ci się podobają i jakie masz oczekiwania.Może my znamy takich :) do miłej zabawy,ale nie koniecznie.

Gość mezatka29.
no tak...byl z innym facetem ten trojkat.Maz nie chce innej baby. no bylo ..chmmm inaczej na pewno

Gość oscar123
pandamonda zalezy od nastawienia

Gość mezatka29.
ja nie szukam nikogo ani maz tez...tylko wyszedl z taka propozycja.

Gość oscar123
pandamonda za pierwszym razem może Wam z tego nie wiele wyjść weź pod uwagę, że mężatka uprawiała ten seks z innym facetem na życzenie męża ale jak zrozumiałem bez udziału jej męża więc to inaczej niż Wy planujecie

Gość pandamonda
ale podobało ci się? jak mąż reagował? bo ja mam trochę obaw i nie wiem jak byśmy reagowali na taką sytuację

Gość mezatka29.
nie bez udzialu meza.Byl trojkat razem z mezem i innym facetem.To teraz on chce zeby bylo bez jego udzialu,calkiem bez niego.A ja mu powiedzialam ze wolalabym zeby byl chociaz w innym pokoju.

Gość mezatka29.
nie bez udzialu meza.Byl trojkat razem z mezem i innym facetem.To teraz on chce zeby bylo bez jego udzialu,calkiem bez niego.A ja mu powiedzialam ze wolalabym zeby byl chociaz w innym pokoju.

Gość mezatka29.
pandamonda no podobalo mi sie,mezowi chuba nawet bardziej.Przez nast tydzien chodzil podjarany i wogole,wciaz mnie napastowal wspominajac tamta noc.

Gość pandamonda
a jak to wyglądało, jak przebiegło i jak mąż się zachowywał po? myślę, że u mnie może wyglądać to podobnie - najpierw trójkąt a potem takie zdrady kontrolowane

Gość oscar123
podniecające

Gość Proponuję chwilę ...
Mężatka ile masz lat może się zapoznamy.

Gość Skorpion dla niewiernej
A Ty czego chcesz? Czy ty sama masz ochotę poeksperymentować? Mąż zapewne chce abyś spełniła jego fantazję o rozpustnej żonie, kręci go bycie rogaczem i nie ma w tym nic złego. Pytanie tylko czego Ty chcesz?

Gość atanazy_k
twój mąż to ciota, jak chce oddać swoją kobietę innemu i jeszcze go to jara

Gość kamil c
ja też tak mam i namawiam żonę na zdradę ale chcę być przy tym i się przyglądać z boku