Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Mowio o mnie wszechwiedzondza

Polecane posty

witam, mam problem, zreszto sama nie wiem czy to problem czy zaleta, ludzie mowio o mnie ze jestem wszechwedzonca nie wiem czy jest to z ich strony szczere, no ale tak kest jak ktos zaczyna mowic to ja mu przerywam jak zaczynam cos czytac to zaras koncze bo i tak wiem lepiej, dlatego moje zycie jest nudne bo ja i tak wszystko wiem jak mam zyc zeby bylo mi wesolo bo wszechwiedza mi troche przeszkadza jak sie znizyc do tenpoty i choloty by byc na takim nie swiadomym poziomie jak reszta

troche mam z tym problemow bo sa tego konsekwencje bo czegos nie doczytam nie doslysze i przekrence

wszystko wiem; figune mam super urode przerazajaco powalajoco o w zyciu mam wszystko a zazdrosc ldzi nie ma granic

Gość hohpho
to zaleta Jagienko głupim nie daj dochodzić do głosu. Jesteś najmadrzejsza.

no ja zaraz cholote tepie tosz ja szkoly pokonczyla przedszkola no i mam dar wrodzony

wiem ze ludzie nie sa warci reakcji ze mno ale co sama mam zyc w tym swiecie swoim idealnym

mysle ze jestem stworzona do wyszych celuw taj jak mojzesz do zbudowania arki noego tak ja do zaszczycania swa osobo

Gość hohpho
Obawiam sie że jestem za glupi na dyskusję z Tobą,wiem ze jesteś b inteligentna i tylko zartujesz z przyglupow kafeterianych.

Gość hohpho
:D

Gość 1212121212121211
powiadasz ze MOWIO o tobie.... co za wiocha.... mowia sie pisze.... to typowa wiocha w miescie. u mnie w pracy tez jest jedna taka. mila i fajna ale jak mowi - ido, zrobio, chco... to mnie szlag trafia.

Gość hohpho
Zrob mi test i zadaj jakieś pytanie

Gość hohpho
No hej ?

hohpho widze je jestes biernym tzn impasywnym uczestnikiem mojej debaty ale coz .... dobrze pytanie bedzie dotyczylo biologii anatomii zgoda

Gość 1212121212121211
idz kobieto do szkoly i zacznij szanowac sama siebie ... zenada i obciach jak beret. a tak swoja droga to widac ze szukasz zainteresowania twoja osoba na sile, u obcych, na necie bo pewnie w realu nikt z toba nie GADO.... hehehehehehe

pytanie do hohpho co jadles na sniadanie i co myslisz o historii rozmnarzania patyczakow w aspekcie prawnym czy jest to karalne

12121212121212122 ja nie jestem tutej inkognito jak ty i mam szacunek do innych nie to co ty ale tobie to lopato die rozumu nie nakladzie takie mnieszczuchi jak ty to dopierko wjes