Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Mowio o mnie wszechwiedzondza

Polecane posty

Gość hohpho
Hm, wiem ale jestem zbyt wstydliwy aby odpowiedziec... Proszę o pytanie nr 2

Gość hohpho
Aha, kawa na śniadanie, pod łóżkiem mam kawałek przedwczorajszej pizzy

Gość 1212121212121211
wieocha i badziewie..... ostatnio to chyba tylko z krowami GADOSZ i stad ta wiedza i inteligencja na poziomie dojnej krowy. no ale tu zawsze mozesz sie pochwalic. nawet takim poziomem wiedzy, wyksztalcenia i masz nawet prawo potem we wsi opowiadac ze poznalas fanych ludzi... no i oczywiscie nie zapomnij wies od nas wszystkich pozdrowic!

Gość 1212121212121211
o i rozum patyczaka masz.... oby sie nie rozmnarzal bo trzeba bedzie prawnie zakazac ci tych praktyk....hehehehehehe co za poziom

1212121212122 tobie mnieszczuchu to sie w dupie po przewracalo masz schizopremie raz mnie obrazasz a zaraz pozdrawiasz no tak wy mniastowi tak macie po tych narkotykach wam sie tak robi

Gość 1212121212121211
o patyczak zamilkl... pewnie to pora dojenia krow lub innych prac w obejsciu... powodzenia zatem

hohpho nie do konca odp na moje pytanie buuu gupszy jestes ale co poradzisz spojrz na 121212121212122 to to ma rozwolnienie jazni

1212121212121211-nie rozumiesz że to tylko taki żart jagienki87 ?Niepotrzebnie się śpinasz:)

Gość 1212121212121211
"po przewracalo" powiadasz... oj do szkoly do szkoly choc prawde mowiac nie wiem czy az takie zaleglosci mozna w twoim wieku jeszcze nadrobic... moze jednak poswiec sie pracy na wsi - no wiesz te wszystkie mile krowki, swinki i kurki czy tam inne takie... a wiosna to juz lepiej sie poczujesz jak zacznie sie praca w polu na swiezym powietrzu... ech od razu bedziesz miala lepszy humor.

Gość 1212121212121211
oj patyczak krowke poszedl doic.... a to i swiezego mleczka sie od razu napije....hehehehehe

ojjj tak i opalenizny zalapie oo tak a ty pewnie w swoim biurowcu od rana do nocy s biala jak sciana ale kolezaneczko mila jestes jak chcesz to potrafisz mogie zaprosic coebie do siebie na odpoczynek kolezaneczko

nie buj sie kolezaneczko jestem patrze ze twoja wiedza jest odromna o patyczakach tez lubis przyrode

no kochani mam nowo idolke przyjmniecie jo do swego zacnego grona by mogla z qlwami mi idolowac

Gość 2132465123465
dziekuje nie skorzystal z twojej gosciny mam rodzicow mieszkajacych nad samym morzem wiec mam gdzie odpoczywac :-) poza tym raczej trudno byloby mi sie z toba porozumiewac - nie obrazajac cie - nie znam sie na krowach i patyczakach wiec nie znajde z toba wspolnych tematow. ponadto chce cie pionformowac ze nie siedze w biurowcu tylko w domu bo nie pracuje ale pewnie czteropietrowy budynek to dla ciebie od razu biurowiec wielki, wiec mozesz to tak nazywac.

ej gruba maciuro a wczesniej pisalas ze pracujesz oj juz cie widze zakonpleksiona dziewko ja pracuje nie to co ty nie jestem niczyja utrzymanko buuuuu ale klamczuch z ciebie won sznurze won tlusta swinio wstyd mi za takich darmozjadow jak ty